Cele mai noi tendințe mondiale în domeniul amenajărilor interioare, prezentate la Timișoara

Cele mai noi tendințe mondiale în domeniul amenajărilor interioare, prezentate la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Culorile calde, bucătăriile în negru şi băile în culori vii sunt tendinţele mondiale în amenajări. Acestea vor fi prezentate la Timişoara la Universul Casei Tale & Expo Mobila.

Tendinţele mondiale din domeniul mobilierului şi al amenajărilor interioare se schimbă, iar producătorii din acest sector aduc la Timişoara noutăţile de la cele mai mari saloane internaţionale de specialitate. Un număr de 40 de firme expun la Centrul Regional de Afaceri, de joi până duminică, la o nouă ediţie a uneia dintre cele mai vechi expoziţii organizate de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, Universul Casei Tale & Expo Mobila. Cei interesaţi de acest sector vor putea să beneficieze de cele mai bune sfaturi din partea specialiştilor, designerilor şi arhitecţilor prezenţi în standuri pentru a beneficia acasă de cel mai bun confort şi de o estetică modernă, adaptată tendinţelor actuale.

„Producătorii şi comercianţii de specialitate aduc la Timişoara mobilier de primă mână, într-o gamă adaptată gusturilor locale. Ei ştiu ce îşi doreşte publicul şi de adaptează cerințelor. Evenimentul are loc mai ales pentru publicul larg.


Va fi prezentată o mare varietate de mobilier, vedetele vor fi bucătăriile, paturile și canapelele. În ultima perioadă remarcăm un interes tot mai mare pentru confortul casei. Oamenii vor confort când ajung în habitatul lor după o zi de lucru. În ceea ce priveşte tendințele actuale, culorile prezentate de firmele înscrise urmează în mare cele adoptate de marile firme în domeniu la expoziţia de la Milano. În general, sunt culori calde, ale pământului. Rămâne în actualitate marmura, dar se preferă blaturile subţiri. O altă tendinţă adoptată este bucătăria în negru. De asemenea, şi tendinţele în domeniul băilor, se schimbă, pierd teren obiectele sanitare de culoare albă în favoarea celor colorate. Culorile calde, piatra naturală, ratanul rămân la modă și anul acesta. Nu se mai folosesc motivele florale, piatra lucioasă”, a declarat Roxana Bonchiş.

Cea mai nouă ediţie a acţiunii „Universul Casei Tale & Expo Mobila” are loc în perioada 17 – 20 mai, la Centrul Regional de Afaceri Timişoara, fiind prezenţi peste 40 producători, distribuitori, reprezentanţe ale unor companii internaţionale din România, care vor întâmpina, atât publicul larg cât şi cel profesionist, cu o gamă largă de produse, sisteme şi tehnologii de avangardă în ceea ce priveşte construcţia, mobilarea și amenajarea spaţiilor interioare şi exterioare. Programul de vizitare este de joi până sâmbătă între orele 10 – 20, iar duminică între orele 10 – 18. Intrarea este liberă.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.