Imagini revoltătoare în apropiere de Timișoara: animal legat de tractor şi târât...

Imagini revoltătoare în apropiere de Timișoara: animal legat de tractor şi târât pe şosea. Ce măsură a luat Poliția VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Imagini incredibile surprinse în apropiere de Timişoara. Mai mulţi bărbaţi care se aflau astăzi pe o stradă din localitatea Giroc au fost complici la o situaţie revoltătoare, în care o vacă a fost trecută prin chinuri groaznice.

Bărbatul care că este proprietarul animalului a decis să lege animalul cu lanţurile de un tractor şi, ajutat de alţi prieteni, să-l tărască pe şosea zeci de metri, în ciuda opoziţiei bovinei.


În cele din urmă vaca, cu toată greutatea sa, este introdusă în curte, iar porţile au fost închise cu repeziciune pentru ca unul dintre cei care au asistat la întreaga scenă să nu mai poată filma. Potrivit informaţiilor neoficiale, proprietarul este posesorul a mai multor vaci, iar animalul surprins în imagini ar fi fugit din cireadă şi nu ar mai fi vrut să se întoarcă.

Imaginile au fost postate pe Facebook, iar poliţia s-a autosesizat şi l-a identificat pe bărbatul de 39 de ani, care s-a ales cu dosar penal pentru rănirea şi schingiuirea animalelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.