Ministrul Apelor şi Pădurilor vine la Timişoara să inaugureze Palatul Apelor, după...

Ministrul Apelor şi Pădurilor vine la Timişoara să inaugureze Palatul Apelor, după renovare

0
DISTRIBUIȚI

Timişoara va primi miercuri o vizită ministerială la cel mai înalt nivel. Ioan Deneş, şeful portofoliului Apelor şi Pădurilor vine la inaugurarea Palatului Apelor, clădirea redobândită de cei de la Direcţia Apelor Banat, după ce ani buni de zile a găzduit Regionala CFR.

Clădirea istorică situată în Piaţa Maria a trecut în ultimii ani printr-un proces de renovare, nu fără controverse, iar după mai mult timp va fi redeschisă, urmând să devină sediul Administraţiei Bazinale a Apelor Banat.


Casa Societăţii Timiş-Bega, aşa cum se numea iniţial, la început de secol XX, e situată pe bulevardul 16 Decembrie 1989, nr. 2, din Timişoara.

La primele ore ale dimineţii, Ioan Deneş are programată o întâlnire cu preşdeintele CJ Timiş, Călin Dobra, ulterior au loc o serie de momente ceremoniale, depuneri de coroane la Monumentul Crucificării şi participare la o slujbă la Catedrala Mitropolitană. În programul ministrului sunt progamate ulterior evenimentele de la Palatul Apelor, după care va vizita obiectivul hidrotehnic de la Sînmihaiu Român, respectiv Polderul de la Gherteniş.

În program nu apare la niciun punct o întâlnire cu primarul Timişoarei, Nicolae Robu, în ciuda faptului că problema vaporaşelor şi a circulaţiei acestora pe Bega nu a fost încă rezolvată. La ultimele evenimente susţinute de ABA Banat, Robu nu a participat, deşi a fost invitat de fiecare dată de „prietenul” său Titu Bojin, şeful de la Apele Banat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.