Noi cursuri gratuite de antreprenoriat la Timișoara. Cele mai bune planuri de...

Noi cursuri gratuite de antreprenoriat la Timișoara. Cele mai bune planuri de afaceri primesc finanțări nerambursabile

0
DISTRIBUIȚI

femei afacere

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș îi invită pe cei care doresc să-și deschidă propria afacere să se înscrie la cursuri gratuite de antreprenoriat, care se desfășoară periodic până în luna septembrie a acestui an.

Cursurile au loc în cadrul unui proiect finanțat cu bani europeni – SIA VEST (Suport pentru Inițiative Antreprenoriale), în valoare de aproape 10,5 milioane de lei.


Absolvenții cursurilor de antreprenoriat vor avea posibilitatea să pregătească un plan de afaceri și să participe la un concurs organizat în cadrul proiectului. Astfel, vor fi selectate spre finanțare 44 planuri de afaceri, finanțarea fiind nerambursabilă în proporție de 100%. Suma disponibilă pentru finanțarea startup-urilor este de 6,4 milioane de lei.

“Obiectivul general al proiectului este stimularea ocupării și creșterea numărului de locuri de muncă prin furnizarea de cursuri de competențe antreprenoriale pentru 360 de persoane, stagii de pratică pentru 44 de persoane în vederea dezvoltării resursei umane, activități de mentorat pentru 44 de persoane precum și crearea și sprijinirea în vederea dezvoltării a 44 de noi afaceri în Regiunea Vest, care vor genera 88 de locuri de muncă”, transmit reprezentanții CCIA Timiș.

Informații suplimentare și înscrieri, la sediul CCIA Timiș din Timișoara, P-ța Victoriei nr. 3, tel: 0732-185-285, email: office@cciat.ro. Persoană de contact: Daiana Mirela BUZATU, manager de proiect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.