O cursă a Tarom din Timișoara, printre „vedetele” primului trimestru din 2018....

O cursă a Tarom din Timișoara, printre „vedetele” primului trimestru din 2018. Cum au evoluat cifrele companiei

0
DISTRIBUIȚI
Wolff Werner Wilhelm
Werner Wolff, director general Tarom

Compania aeriană de stat Tarom, care a pierdut în ultimii ani teren în faţa operatorilor low-cost, a reuşit să îşi crească traficul de pasageri în primul trimestru din acest an până la circa 520.000 de persoane pe curse regulate şi cu avioane proprii, cu 22% mai mult față de aceeași perioadă a anului trecut, potrivit datelor transmise de oficialii companiei către zf.ro.

În total, cu tot cu traficul asigurat prin curse charter şi pasagerii pe „code share” (cu aeronavele companiilor partenere), Tarom a ajuns la 535.000 de pasageri, arată oficialii companiei.


„Creşterea numărului de pasageri cu 22% faţă de T1/2017 este un rezultat direct al eficientizării companiei. Intrăm pe creştere, ceea ce contribuie la capitalul de încredere şi financiar Tarom. (…) Am crescut constant gradul de încărcare al aeronavelor din flotă. Avem două aeronave noi în flotă şi frecvenţe foarte bune pe anumite rute. Pentru zborurile interne pot să vă dau un exemplu de succes: Iaşi – Timişoara. Avem multe curse pline pe această rută (…)“, a declarat Werner Wolff, director general al Tarom, pentru sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.