O nouă licitație pentru închirierea unor spații din Bastionul Theresia. Care sunt...

O nouă licitație pentru închirierea unor spații din Bastionul Theresia. Care sunt tarifele

0
DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Timiș anunță că organizează o nouă licitație publică deschisă cu strigare pentru închirierea unor spații din Bastionul Theresia din Timișoara. Asta după ce, printr-o hotărâre a CJ Timiș adoptată recent, tarifele au fost reduse aproape la jumătate.

„Am luat decizia de a organiza, cât mai rapid, licitația pentru închirierea spațiilor pe care Consiliul Județean Timiș le are disponibile la Bastion. După reabilitarea prin fonduri europene, Bastionul Theresia oferă spații amenajate care pot fi închiriate conform legii pentru derularea de activități în domeniul turistic, cultural, de agrement și nu numai”, a declarat președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Este vorba de mai multe spații care pot avea ca destinație activități tip restaurant, bar și alte activități de servire a băuturilor, creație și interpretare artistică, informații și comunicații, intermedieri financiare și asigurări, tranzacții imobiliare, activități profesionale, științifice și tehnice, cu excepția activităților veterinare, activități de servicii administrative și activități de servicii suport.


Și anume, Corp A – spațiul A 5 – 222,09 mp + 57 mp teren aferent frontului, Corp A – spațiul A 6 – 211,65 mp + 54 mp teren aferent frontului, Corp B+C – spațiul B-C 7+1 – 379,27 mp + 168 mp teren aferent frontului și Corp C – spațiul C 6 – 384, 77 mp.

Prețul de închiriere de la care va porni licitația, în funcție de spațiu, este între 36,23 lei și 36,57/mp/lună, fără TVA, iar cel pentru utilizarea terenului aferent frontului spațiilor, de la 87,4 lei/mp/lună, tot fără TVA.

Licitația va avea loc în data de 24 mai, la ora 10.00, la sediul CJ Timiș. Caietul de sarcini poate fi achiziționat la Camera 225, et. 2, iar înscrierea la licitaţie se poate face în perioada 8 mai – 23 mai inclusiv, între orele 09.00 – 14.00. Spațiile pot fi vizitate de luni până vineri, între orele 10.00 – 13.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.