Retimul, anchetat pe toate fronturile. După Arad, ministrul Mediului trimite controale și...

Retimul, anchetat pe toate fronturile. După Arad, ministrul Mediului trimite controale și la Timișoara și Lugoj

0
DISTRIBUIȚI

Vicepremierul Grațiela Gavrilescu, ministrul Mediului, a vizitat astăzi Aradul, unde grămezi de gunoaie s-au format pe străzile orașului. Compania Retim și autoritățile locale au fost ținta criticilor pentru problema creată în orașul de pe Mureș, însă ministrul Gavrilescu a luat în colimator mai ales firma de salubritate care are contracte, pe lângă cel mai recent de la Arad, și la Timișoara și Lugoj.

„Retim are obligație ca până marți să-și completeze toate documentele în vederea obținerii autorizației de Mediu pentru Arad.


Eu în general nu mă iau după vorbe, mă iau după ce văd, după ce verific. Eu voi trimite Garda de Mediu atât la Timișoara cât și la Lugoj, pentru că vreau să văd cum respectă normele de protecția mediului această firmă, dacă are într-adevăr capacitatea să- desfășoare astfel de activități. Firma are 20 de ani vechime în domeniul salubrizării, experiență care n-ar fi trebuit să permită apariția unei situații ca cea de la Arad. Degeaba a reușit să clădească ceva în 20 de ani dacă a distrus în două zile”, a spus Grațiela Gavrilescu în cadrul emisiunii „Punctul de întâlnire” de la Antena 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.