Cinci victime, dintre care patru în stare gravă, după un accident violent...

Cinci victime, dintre care patru în stare gravă, după un accident violent în vestul ţării UPDATE Un tânăr a murit FOTO

1
DISTRIBUIȚI

Accident grav în vestul ţării, azi după-amiază.

Un autoturism şi un microbuz au fost implicate într-o coliziune violentă, care a avut loc pe DJ 792, chiar în faţa fabricii Delphi din localitatea arădeană Ineu. În urma impactului patru persoane au fost grav rănite şi au fost transportate la spital, în vreme ce starea celei de-a cincea victime este una relativ mai bună. Ambele autovehicule au fost distruse într-o proporţie semnificativă. O persoană a rămas încarcerată între fiarele autoturismului.

La faţa locului au intervenit echipaje ale Poliţiei, două ambulanţe SAJ, iar din partea ISU Arad s-a intervenit din partea Detaşamentului de Pompieri Ineu, Detaşamentului de Pompieri Arad şi a Detaşamentului de Pompieri Sebiş cu o autospecială cu modul de descarcerare, 3 ambulanţe SMURD, fiind solicitat şi elicopterul din partea SMURD.

UPDATE Un tânăr de 27 de ani a murit în urma impactului.


Este vorba de șoferul unui autoturism BMW care, circulând pe DJ 792, din direcția Ineu către Mocrea, la o curbă ușoară către stânga nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a intrat pe contrasens, unde s-a lovit de un automobil Mercedes care circula regulamentar.

Sursa foto: ISU Arad

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.