Două despărțiri certe de ACS Poli au fost confirmate la CNSL. Cine...

Două despărțiri certe de ACS Poli au fost confirmate la CNSL. Cine ar mai putea rămâne în eșalonul secund

0
DISTRIBUIȚI
Alin Șeroni, foto stânga

ACS Poli a rămas oficial fără încă doi jucători. Ambele plecări erau deja știute. Alin Șeroni și Cătălin Straton au primit dreptate la Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor și vor pleca liberi de la Timișoara. Portarul titular în sezonul trecut ar putea ajunge în campionatul Ungariei.

Atât Șeroni, cât și Straton au cerut să fie declarați liberi și să-și primească drepturile financiare restante.


Ambii practic au fost lăsați să plece gratis înaintea deciziei previzibile de la comisii. ”Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare – Admite cererea reclamantului. Constată încetarea raporturilor contractuale, prin acordul părților, începând cu data de 20.06.2018. Irevocabilă”, e textul comun al deciziilor publicate de Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF în urma ședinței de ieri.

Șeroni (31 de ani) are 23 de prezențe și două goluri marcate pentru ACS Poli în sezonul trecut. Fundașul e curtat de câteva grupări din Liga I. Straton (28 de ani) a totalizat 24 de selecții în ediția precedentă a elitei și a fost un om-cheie al echipei. Conform presei centrale goalkeeperul e aproape să semneze cu MTK Budapesta, formație care a revenit în prima ligă maghiară.

ACS Poli a reușit în schimb zilele acestea să-l convingă pe Octavian Drăghici să semneze o nouă înțelegere valabilă până în vara lui 2020. Conducerea mai negociază cu Popovici și Melinte, care trebuie să accepte o diminuare a contractelor pentru a continua în B.

Clubul timișorean are programată reunirea luni, 25 iunie, sub comanda noului antrenor al echipei, Ionel Ganea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.