Cadavru scos din apele Timișului, după o operațiune a polițiștilor și pompierilor....

Cadavru scos din apele Timișului, după o operațiune a polițiștilor și pompierilor. Ce ipoteze au anchetatorii despre identitatea victimei FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Cadavrul unui bărbat, rămas încă neidentificat, a fost scos, în această după-amiază, din apele râului Timiș, în Lugoj. Alerta a fost dată de o femeie care, în timp ce traversa un pod din oraș, a observat un corp plutind pe suprafața apei, scrie lugojinfo.ro.

Femeia a anunțat autoritățile, iar un echipaj de poliție a urmărit trupul neînsuflețit pe cursul râului, însă la un moment dat acesta s-a scufundat. Atunci au fost solicitate mai multe echipaje de pompieri din cadrul ISU Timiș, care au reușit să recupereze cadavrul. După o oră, acesta a fost scos din apă, iar criminaliștii ajuși la fața locului au constatat că e vorba de un bărbat de aproximativ 40 de ani.

Pentru că în zonă nu sunt bărbați dați dispăruți, oamenii legii vor extinde ancheta în satele din împrejurimi și chiar în județul Caraș-Severin, pentru a afla identitatea celui înghițit de ape.


Corpul nu prezintă urme de violență.

Foto: lugojinfo.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.