Grupul timișorean Thy Veils prezintă noi secvențe din universul science fiction Neoradiant...

Grupul timișorean Thy Veils prezintă noi secvențe din universul science fiction Neoradiant VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Thy Veils a lansat un nou video pentru varianta instrumentală a piesei Neoradiant, material extras de pe albumul multimedia și lung metrajul Sci-Fi omonim.

Materialul vizual imersează privitorul în universul Neoradiant și îl ghidează într-o explorare futuristă a arhitecturii urbane; printr-o privire concentrată asupra viitorului îndepărtat ce relevă perspectiva unei entități unitare. Intrarea în această lume se dezvăluie treptat, pe măsură ce este construită.

Anul acesta, fragmente din universul Neoradiant au fost prezentate în cadrul unui performance live susținut în capitala Georgiei, Tbilisi; prin participarea în cadrul expoziției principale a celui mai important eveniment de arte vizuale și design din țară, Romanian Design Week; live, în amfiteatrul de vară din Cetatea Oradea și prin intermediul pasajelor vizuale prezentate în cadrul festivalului de film Ciao, Cinema.

Filmările pentru filmul Neoradiant continuă, secvențele realizate până acum în Timișoara, Budapesta și Atena vor fi completate cu cadre ce urmează a fi filmate săptămânile acestea în Viena, Praga și Berlin.

În 22 august, Thy Veils va susține un concert cinematic în KunstKooperative, Berlin; iar în luna octombrie va reveni acasă, în Timișoara, pentru a sărbători Aniversarea a 20 de Ani, în sala Teatrului Național.

Grupul timișorean Thy Veils oferă de 20 de ani artă audio-vizuală imersivă, exprimată multidisciplinar la nivel internațional.


Pionier al muzicii ambient în România, Thy Veils continuă să încânte publicul prin prospețimea și profunzimea temelor abordate, constanța creativă și spectacolele conceptuale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.