Un incendiu a lăsat mai mulţi hunedoreni din Orăştie fără curent. Anunţul...

Un incendiu a lăsat mai mulţi hunedoreni din Orăştie fără curent. Anunţul companiei de electricitate

0
DISTRIBUIȚI

Compania E-Distribuție Banat lucrează, la această oră, pentru remedierea problemelor de furnizare a energiei electrice în municipiul hunedorean Orăştie. Mai mulţi clienţi au rămas fără curent în urma unui incendiu izbucnit la una dintre cele două staţii de transformare din oraş.

Focul a fost stins la scurt timp de la apariţie, iar acum inginerii E-Distribuţie Banat lucrează la remedierea defecţiunii. „În dimineața zilei de 7 septembrie, în jurul orei 7 a fost semnalat un incendiu la un echipament electric în stația electrică de transformare Orăștie, afectând alimentarea cu energie electrică a unei părți a localității.


Echipele E-Distribuție Banat intervin pentru reluarea cât în cât mai scurt timp posibil a alimentării cu energie electrică a clienților afectați. Cauzele producerii incidentului sunt în cercetare”, a transmis funizorul de energie electrică.

Finalizarea reparaţiilor aferente staţiei va avea loc în cel mai scurt timp, au mai spus cei de la E-Distribuţie, specialiştii companiei fiind pe teren. Reluarea furnizării de curent electric are loc deja, pe grupuri de beneficiari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.