Pregătiri pentru noul an universitar. Care sunt noile dotări din căminele Universităţii...

Pregătiri pentru noul an universitar. Care sunt noile dotări din căminele Universităţii de Vest Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

Universitatea de Vest Timişoara anunţă că renovează şi dotează toate cele zece cămine studenţeşti pe care le deţine. Schimbă saltelele de pat, montează mașini de spălat şi uscătoare semiprofesionale, câte cinci pentru fiecare cămin, remobilează și reutilează toate bucătăriile.

În fiecare cămin va fi câte o bucătărie nou mobilitată şi dotată cu plite şi cuptoare electrice noi, pe fiecare nivel. În cadrul lucrărilor din această vară s-au mobilat integral cu mobilă nouă trei săli de lectură, iar trei au fost mobilate integral cu mobilier din donații.

„Noi, la UVT, am înțeles cât de important este să oferim studenților un mediu propice învățării, cât și desfășurării activităților de zi cu zi.


Investițiile în spațiile de cazare sunt un proces continuu, însă în această vară am venit cu un plus. Asigurarea unor condiții optime de cazare este de domeniul normalității, nicidecum un moft, astfel că nu ne oprim aici. Intervenim ori de câte ori va fi nevoie”, a declarat rectorul Universității de Vest din Timișoara, Marilen Gabriel Pirtea.

De paturi noi vor beneficia studenții care vor fi cazați în căminul 12, iar cei din C3, C12, C13, C15, C17 și Drept vor primi scaune noi. De asemenea, pe perioada vacanței se zugrăvesc spațiile comune (casa scării, holuri, bucătării, băi) în toate căminele universității. Vor fi zugrăvite și camerele din căminele C3, C12, C16 și Drept. În plus, se montează uși noi la toate camerele din căminele C12 și C16.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.