PSD Timiș reacționează în urma atacurilor primarului Robu: Confundă Timișoara cu propriul...

PSD Timiș reacționează în urma atacurilor primarului Robu: Confundă Timișoara cu propriul SRL. Sunt amenințări puerile

0
DISTRIBUIȚI

PSD Timiș a avut o primă reacție, după ce, ieri, în ședința Consiliului Local Timișoara, Nicolae Robu a afirmat că nu va susține o altă locație pentru sala polivalentă de 16.000 de locuri în afara de cea pe care a propus-o. Cu toate acestea, consilierii locali PSD au votat proiectul de hotărâre cu privire la terenul pe care Primăria Timișoara îl va pune la dispoziția CNI.

Astăzi, în cadrul conferinței de presă de la primărie, Nicolae Robu a reluat discuția cu privire la sala polivalentă pe care și-o dorește în zona stadionului și a aruncat câteva săgeți înspre CJ Timiș. Astfel, edilul a precizat că ar putea să pună bețe în roate consiliului județean în ceea ce privește construcția noului stadion, în condițiile în care “fără consilierii judeţeni PNL nu se pot obţine două treimi din voturi”.

Pe de altă parte, PSD Timiș a transmis, astăzi, prin intermediul unui comunicat de presă, că s-a ajuns la amenințări, șantaje și boicot de vot în ceea ce privește subiectele referitoare la sala polivalentă și noul stadion.

“Construirea unei noi săli polivalente și a unui stadion au fost, de ani buni, subiecte de dispută politică și administrativă în Timișoara, dar parcă acum, mai mult decât oricând, nivelul discursului public este la un nivel foarte scăzut.


Amenințări, șantaje, boicot la vot și așa mai departe. Toate venite din partea consilierilor PNL, la ordinul explicit al primarului Nicolae Robu. Luni, Consiliul Local al Municipiului Timișoara a aprobat, cu votul consilierilor Partidului Social Democrat, punerea la dispoziția Companiei Naționale de Investiții a unei suprafețe de teren care să intre în analiză pentru construirea sălii polivalente de 16.000 de locuri. Am considerat, ca partid, că este normal să dăm un vot pozitiv unei astfel de inițiative, iar decizia finală va aparține reprezentanților CNI, care vor alege locul în care se va construi sala amintită”, au arătat reprezentanții PSD Timiș.

De asemenea, PSD Timiș i-a transmis primarului Nicolae Robu că nu va ceda la amenințările “puerile” pe care le face.

“Astăzi, după demersul nostru decent și firesc de ieri, primarul Nicolae Robu și-a arătat din nou limitele politice și administrative și a trecut la amenințări cu un nou boicot al consiliderilor județeni ai PNL, amintind că are pârghiile necesare pentru a face așa ceva. Joaca primarului de-a administrația și confundarea Timișoarei cu propriul SRL dăunează grav mai ales timișorenilor, care așteaptă de mulți ani un nou stadion și o nouă sală polivalentă, investiții pe care le merită cu siguranță. Noi depunem toate eforturile pentru realizarea celor două obiective, însă nu vom ceda amenințărilor puerile venite din partea unui om care pune propriul interes mai presus de cel al Timișoarei”, au conchis reprezentanții PSD Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.