„Teo, nu te vom uita niciodată!”. Mesaje sfâşietoare scrise de foştii colegi...

„Teo, nu te vom uita niciodată!”. Mesaje sfâşietoare scrise de foştii colegi ai fetiţei care a murit în accidentul de pe şoseaua spre Serbia

0
DISTRIBUIȚI

Foştii colegi de clasă ai Teodorei, fetiţa de 9 ani care a murit în urma tragicului accident care a avut loc vineri pe şoseaua spre Serbia au ţinut astăzi un moment de reculegere în amintirea acesteia.

Banca în care se aşeza Teodora în fiecare dimineaţă a fost decorată cu flori şi cu mesaje scrise de foştii colegi, printre care „Teo, nu te vom uita niciodată!”.

Pe un panou au fost postate fotografii cu Teodora, însoţite de textul: „Te laud că sunt o făptură aşa de minunată.


Minunate sunt
lucrările Tale şi ce bine vede sufletul meu lucrul acesta” (Plasmul 139:14).

Teodora era elevă la Liceul Teologic Baptist Reşiţa – secţia Boşca.

Teodora a murit în accidentul produs, vineri seară, de un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Oraviţa, care era live pe Facebook în timp ce îşi conducea Audi-ul cu 160 de km/h la ieşirea din Jebel, judeţul Timiş. Audi-ul a intrat într-un tractor, apoi a ricoşat în maşina în care se aflau doi copii, o fetiţă şi un băiat, părinţii acestora şi încă o femeie. Fratele Teodorei, în vârstă de 3 ani, a ajuns la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu”, unde medicii l-au operat de urgenţă. El este în comă indusă. De asemenea, şoferul vinovat de producerea accidentului a murit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.