Timișorenii vor putea zbura cu Tarom spre Constanța, Veneția și Atena. Când...

Timișorenii vor putea zbura cu Tarom spre Constanța, Veneția și Atena. Când se vor realiza primele curse

0
DISTRIBUIȚI

Vești bune aduse de directorul Tarom, Wolff Werner-Wilhelm, prezent astăzi la Timișoara, la Iulius Mall, unde a fost inaugurat noul stand al agenției, lângă intrarea în supermarketul Auchan.

Acesta a anunțat că, cel mai probabil, de anul viitor, timișorenii vor putea zbura cu avioanele Tarom spre Constanța, Atena și chiar Veneția. “Tarom va conecta de fapt Timișoara și de alte destinații externe. Până la începutul anului, noi am fost doar pe destinația București. Între timp, noi putem spune că am conectat foarte multe orașe din țară. Pentru Timișoara, pentru anul viitor, odată cu programul de vară, începând din aprilie, o să conectăm și Constanța de Timișoara, dar de altfel vom merge și la Atena și chiar Veneția.


Sunt niște puncte care sunt importante. Acum vă spun doar aceste destinații, pentru că fiecare destinație pe care dorim să o conectăm depinde de niște avioane. Suntem în cursul unei schimbări de flotă și dacă totul merge bine, anul acesta vom încheia un proiect foarte mare și vom veni cu o surpriză foarte plăcută pentru toată România și ne vom schimba, de fapt, și modul de operare. Și vom fi prezenți și în Timișoara, dar și în Sibiu, și în Cluj, și în Oradea din mai multe puncte de vedere, chiar și sub o formă organizațională”, a explicat directorul Tarom, la Timișoara.

Wolff Werner-Wilhem a mai precizat că Tarom și-a mutat agenția din Timișoara la Iulius Mall pentru că vechiul sediu se afla într-o zonă mai greu accesibilă. “Acum suntem în Iulius Mall prezenți, pentru că ne-am mutat de fapt dintr-o zonă în care eram greu accesibili, nu am avut nici parcare care să deservească clientela care ne vizita. Aș spune că acesta este primul pas. Probabil din luna viitoare ne vom dezvolta mai departe prin Tarom Tours, care-și va face prezența pe piață. Suntem în plină pregătire, este o firmă care se va naște probabil luna aceasta. Ea există în cadrul Tarom, dar va fi o firmă de sine stătătoare, în care Tarom va fi unicul acționar”, a afirmat directorul Tarom.

Foto: Virgil Simonescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.