Nostalgia 3 Sud Est poposește la Timișoara

Nostalgia 3 Sud Est poposește la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Regii muzicii dance, 3 Sud Est vor susține un concert la Timișoara

După ce anul trecut binecunoscuta formaţie românească 3 Sud Est a efectuat un turneu naţional cu ocazia împlinirii a 20 de ani de existenţă, care a poposit şi în oraşul nostru, trupa alcătuită din Laurenţiu Duţă, Viorel Şipoş şi Mihai Budeanu revine în atenţia melomanilor cu un nou recital în Timișoara, evenimentul urmând să se desfășoare vineri 16 noiembrie, de la ora 23, la Fratelli.

Formaţia a luat naştere în 1997. S-a desfiinţat în 2008, după un deceniu de activitate, reunindu-se oficial pe 28 februarie 2014, odată cu lansarea unui nou single – „Emoţii”.


3 Sud Est a fost una dintre cele mai de succes formaţii româneşti, membrii ei fiind supranumiţi „Regii muzicii dance“. În primii ani de la fondare, formaţia a bătut mai multe recorduri la capitolul vânzări: 800.000 de casete audio şi CD-uri vândute în toată ţara. Discul 3 Sud Est, lansat în 1998, a fost vândut în peste 200.000 de exemplare pe casetă audio şi în 6.000 de exemplare pe CD. Printre cele mai cunoscute melodii ale formaţiei se numără „Ai plecat“, piesa prin care şi-au definit stilul caracteristic, „De ziua ta”, dar şi „Amintirile“, cea mai de succes piesă a celor trei.

„Cu ce se diferențiază concertul de vineri față de altele? Ei bine, vrem să aducem pe piața din Timișoara un nou trend care se dezvoltă tot mai mult în București și încet ia amploare și la noi, în Timișoara. Vrem să promovăm, totodată, nostalgia anilor ’90 și 2000, petrecerile în stilul bairam, petrecerile disco. Chiar și moda anilor ’90 a revenit, în ceea ce privește vestimentația. La cererea expresă a publicului, ne vor încânta cu hiturile nemuritoare, «Regii muzicii dance» 3 Sud Est & The Band“, spun organizatorii evenimentului intitulat Nostalgia 3 Sud Est.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.