Anunț despre noul proiect al Primăriei Timișoara: ”se pierd până la 100...

Anunț despre noul proiect al Primăriei Timișoara: ”se pierd până la 100 de locuri de parcare”

1
DISTRIBUIȚI

Lucrările pentru transformarea străzilor din centrul istoric în zona pietonală se mișcă lent, a recunoscut, astăzi, primarul Timișoarei, Nicolae Robu. Acest a susținut că va discuta cu directorul de la Societatea de Drumuri Municipale pentru ca pe șantier să fie mai mulți muncitori și să se încheie cât mai rapid amenajarea străzilor.


Robu a susținut că a intervenit personal pentru modificarea radicală a proiectului inițial, solicitând să fie închise toate străzile din centrul vechi al municipiului.

”Se pierd până la 100 de locuri de parcare”, a afirmat primarul, care s-a declarat deranjat că ”mulți oameni sunt foarte egoiști. M-a ținut un cetățean care considera că a fost o mare greșeală că am închis aceste străzi. Știu că am nemulțumit un număr de cetățeni, dar îmi asum acest proiect”.

Întrebat ce soluții oferă primăria celor care locuiesc în zonă, Robu a susținut că li se vor acorda ”un număr de locuri de parcare în viitoarea investiție de extindere a spitalului municipal pentru că vor fi locuri de parcare în exces”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.