Formația Pinholes aduce o porție de post-rock alternativ la Timișoara VIDEO

Formația Pinholes aduce o porție de post-rock alternativ la Timișoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Formația Pinholes va susține un concert la Timișoara

Formația Pinholes va susține un concert la sfârșitul acestei săptămâni în Timișoara în cadrul unui eveniment pus la cale de cei de la Haywire Booking. Trupa a luat naştere în 2011, numele fiind inspirat din „Dilema ariciului”, o metaforă pentru provocările intimității umane. Stilul Pinholes are rădăcini în rock și ramuri ce se agață de genurile psihedelic, post rock, art rock, totul cu un iz melodramatic și o mentalitate independentă.

Primul lor album a fost lansat în 2013 sub numele de Zmei, iar piesele „Avem un loc”, „Poza” şi „Cum?!” au intrat în heavy rotation la Radio Guerilla.


Cel de-al doilea material discografic poartă numele de „Era pietrelor neşlefuite”, iar de-a lungul carierei, trupa a participat la numeroase evenimente unde au cântat alături de Viţa de Vie, Luna Amară, Alternativ Quartet, Fluturi pe Asfalt, Theory of Mind, Velosonics sau Robin and the Backstabbers.

În luna fenruarie a acestui an Pinholes la lansat un nou single de pe viitorul lor album, piesa „Când Pluto era planetă” fiind înregistrată la Real Sound and Vision Studio în București. Videoclipul melodiei păstrează o temă Sci Fi Sovietică, sub forma unui omagiu adus creatorilor și autorilor acestui stil cinematografic. Tot în acest an, formația a lansat piesa Dendrarium.

Concertul formației Pinholes va avea loc sâmbătă 15 decembrie de la ora 21, la Reflektor Venue, iar biletele costă 20 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.