SCM Timişoara a obţinut primul succes după schimbarea antrenorului. „Leii” au depăşit...

SCM Timişoara a obţinut primul succes după schimbarea antrenorului. „Leii” au depăşit Piteştiul

0
DISTRIBUIȚI

„Leii din Banat” au simţit din nou gustul victoriei doar pentru a treia oară în această ediţie a Ligii Naţionale. SCM Timişoara a trecut la pas de BCMU Argeş Piteşti, scor 99-83, într-un duel important pentru supravieţuirea în grupa A. Succesul de azi e primul după îndepărtarea antrenorului Miodrag Perisic.

Baschetbaliştii alb-violeţi de pe Bega, pregătiţi acum de Cristian Bota, şi-au adjudecat primul sfert cu 30-24.


„Leii” au pus stăpânire treptat, dar sigur, pe meciul cu alb-violeţii din Trivale. Până la pauză ecartul se mărise cu încă şapte puncte: 56-40.

Deşi antrenorul Florin Nini, de la oaspeţi, a apelat la doi oameni noi, Jahii Carson și  Zvonko Buljan, bănăţenii au controlat ostilităţile chiar dacă au cedat sfertul 3 (19-24). Tânărul Diculescu i-a exasperat pe oaspeţi, reuşind poate cel mai bun meci personal în elită. Sfertul final a fost acontat tot de către gazde, la opt puncte dierenţă (27-19).

În urma acestui rezultat SCM-ul a egalat Piteştiul şi Steaua la puncte. Toate trei au câte 13. Cel mai bun marcator al „leilor” şi al întâlnirii a fost Brandon Randolph, autor a 24 de puncte. Pentru SCM au mai punctat: Vukosavljevic (22 de puncte şi 6 recuperări), Diculescu (17), Brown (16), Komatina (6), Pesakovic (5), Stojadinovic (5), Baciu (2) şi Coconea (2). Piteştenii l-au avut ca principal realizator pe Korniienko (17 puncte).

Pentru SCM Timişoara urmează în campionat un nou meci pe teren propriu, sâmbătă, 22 decembrie, cu CSU Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.