Fost condamnat, deosebit de violent, angajat să facă ordine pe mijloacele de...

Fost condamnat, deosebit de violent, angajat să facă ordine pe mijloacele de transport din Timișoara. Ce spune directorul STPT despre activitatea fostului luptător K1

1
DISTRIBUIȚI

 

Interlopii au trecere tot mai mare în administrația Nicolae Robu. Dacă Ioan Nasleu, consilierul personal al primarului chefuiește cu interlopii, directorul Societății de Transport Public Timișoara, Nicolae Bitea a trecut la un alt nivel – l-a angajat pe fostul luptător de K1, Florin Ilie, ca agent de intervenție la divizia de securitate a societății.

Vă reamintim că, în 2010, luptătorul K1 a fost reținut după ce a spart un baraj al Poliției de Frontieră în timp ce conducea un Audi, fiind trase nu mai puțin de șapte focuri de armă.


În 2012, Florin Ilie a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu suspendare și termen de încercare de șase ani după ce a rupt în bătaie un bărbat, care a avut o dispută verbală cu tatăl luptătorului. După ce a primit mai multe lovituri de genunchi în zona feței, victima a avut nevoie de nu mai puțin de 70 de zile de îngrijiri medicale.

Directorul STPT, Nicolae Bitea a declarat pentru PRESSALERT.ro că ”fost o discuție între mine și dânsul, într-un moment. M-am gândit și i-am propus acest lucru și l-a acceptat, să fie angajat în cadrul societății. Pe lângă activitățile pe care le desfășoară în ceea ce privește controlul titlurilor de călătorii și alte responsabilități pe care le are ca și agent de intervenție, se ocupă și de acest aspect – prevenirea furtului de bunuri de la călători. În ficare zi are acțiune de monitorizare a oamenilor care fac astfel de lucruri neonorante pentru societatea civilă. Eu am înțeles că a trecut perioada de încercare și cazieul îl are curat. Reclamațiile care ni se făceau înainte privind furtul din buzunare, ceea ce privește furtul de la călători, au scăzut semnificativ”.

1 COMENTARIU

  1. Au scazut semnificativ din cauza lui Cristi Brancovan,tataie.Unde iti erau agenții acum doi,trei ani?Se legau impreuna cu controlorii aia obositi de copiii de liceu si se făceau ca nu vad hoții de buzunare,nu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.