Noul corp al Spitalului de Copii din Timișoara prinde culoare. Robu se...

Noul corp al Spitalului de Copii din Timișoara prinde culoare. Robu se laudă că municipalitatea „construiește”

0
DISTRIBUIȚI

Continuă lucrările la noul corp de clădire al Spitalului de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara, care ar urma să fie finalizat până la sfârșitul acestui an. Nicolae Robu a postat, astăzi, pe pagina sa de Facebook, două fotografii cu noua construcție, din care se poate vedea că fațada a prins culoare, fiind vopsită cu roșu.

De asemenea, în stilu-i caracteristic, Nicolae Robu s-a lăudat că administrația liberală din Timișoara „construiește”.

„Unii cu criticatul, alții cu făcutul! Vă place, dragi prieteni, cum se conturează a arăta noua clădire a Spitalului de Copii? De jumătate de secol, în Timișoara nu s-a mai construit nicio clădire spitalicească! La fel cum nu s-a construit niciun pasaj, niciun pod, niciun…, niciun…, niciun…! Sau, după caz, nicio…! Ei bine, iată că administrația liberală a Timișoarei, pe care dv. m-ați mandatat să o conduc, construiește! Construiește de toate, schimbând radical orașul nostru în bine, așa cum am promis! Dacă vă place ce se prefigurează, dați Like.


Dacă nu vă place, postați textul «Dislike!» și continuați cu ceva negativ, fără legătură cu subiectul, cum procedați de obicei :)) În ambele cazuri, dați Share”, a scris Nicolae Robu, pe rețeaua de socializare.

Vă reamintim că pentru finalizarea noului corp de clădire al Spitalului de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara mai este nevoie de aproximativ 22 de milioane de lei. Ministrul Sănătății a dat asigurări că va aloca 15 milioane de lei, urmând ca Primăria Timișoara să contribuie cu diferența de bani. Urmează ca apoi noua clădire să fie dotată cu echipamente medicale, care vor fi cumpărate cu bani de la Ministerul Sănătății.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.