Prăpăd din cauza ninsorii, în vestul țării. Aproape 100 de turiști, evacuați...

Prăpăd din cauza ninsorii, în vestul țării. Aproape 100 de turiști, evacuați dintr-o stațiune FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1926433596">

În urma codului galben de vreme rea, s-a depus un nou strat de zăpadă în munții din vestul țării. Salvamont Hunedoara informează că, aseară, au fost nevoiți să intervină în stațiunea montană Râușor, unde drumul DJ 686 a fost blocat din cauza zăpezii prea mari.

„În cursul serii trecute, salvamontiștii hunedoreni de la Baza Salvamont Râușor au acționat la deblocarea DJ 686, blocat în urma ninsorii și viscolului de ieri, în urma căruia s-a depus strat nou de zăpadă de circa 60 cm. S-a acționat cu două ATV-uri șenilate și cu mașinile 4×4 din dotare”, a informat Salvamont Hunedoara.

De asemenea, au fost remorcate și scoase din zăpadă mașinile care blocau drumul, iar salvamontiștii au evacuat din stațiune circa 90 de persoane, printre care și 25 de copii. La acțiunea care s-a derulat până spre miezul nopții au participat patru salvatori montani și zece salvaspeologi.

Foto: Salvamont Hunedoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.