Robu, după scandalul provocat de Nasleu în club: “Nu e o susținere...

Robu, după scandalul provocat de Nasleu în club: “Nu e o susținere necondiționată de la mine către nimeni”

2
DISTRIBUIȚI

Ioan Nasleu, consilierul personal al lui Nicolae Robu, cunoscut pentru chefurile cu interlopii, încă are susținerea primarului Timișoara. Vă reamintim că PRESSALERT.ro a dezvăluit recent faptul că Nasleu, care are printre atribuții activitatea Corpului de Control Intern și Antifraudă și „problemele de securitate” din oraș, a provocat un scandal monstru, în dimineața zilei de 3 februarie, în clubul Fratelli, ajungându-se până la intervenția Poliției după un apel la 112.

Pe de altă parte, întrebat dacă continuă să-l gireze pe consilierul său personal, după recentul scandal în care a fost implicat, Nicolae Robu a precizat că nu vrea să discute pe bază de zvonuri, deși incidentul a fost confirmat de polițiști.

“Nu știu nimic, eu nu discut pe bază de zvonuri, habar n-am.


Dacă se face anchetă, se va vedea despre ce e vorba, dacă el a …, nu știu, zău că nu știu. Dacă se confirmă că e așa, desigur că o să mă supăr pe el, că eu vreau de la oamenii din jurul meu și o conduită onorantă pentru poziția pe care o ocupă. Nu știu despre ce e vorba. O să mă preocup să mă clarific. Nu știu, eu nu am fost sesizat de nimeni și nu știu despre ce e vorba. Câtă vreme nu am motive să-mi schimb atitudinea față de el, evident că nu mi-o schimb, dar dacă aflu că a comis fapte care efectiv nu sunt acceptabile din punctul meu de vedere, evident că atunci schimbăm placa. Nu e o susținere necondiționată de la mine către nimeni. Nu vorbesc de cazul particular Ionuț Nasleu. Către nimeni”, a adăugat Nicolae Robu.

De asemenea, primarul Timișoarei a început să se laude cu rezultatele pe care le-a avut, iar apoi a afirmat că le cere celor care sunt în echipă cu el să aibă o conduită “onorantă”.

“Eu mi-am făcut un nume prin muncă, prin seriozitate, prin rezultate, peste tot unde m-am mișcat. Când m-am ocupat de activitatea didactică cu dedicare totală, întotdeauna am avut aprecieri la superlativ și am fost în primul val de profesori Bologna. Când am asumat responsabilități de conducere în universitate, cred că vorbesc de la sine lucrurile lăsate în urma mea și faptul că am fost ales la nivel de vârf, profesor, apoi rector, ‘90, ‘92, ‘96, 2000, 2004, 2008, 2012, 2016. opt runde de alegeri. Nu știu câtă lume din țara aceasta poate raporta așa ceva. Astea s-au făcut toate cu multă muncă, cu seriozitate și cu competența fără de care nu se puteau obține rezultate. Până la urmă, lumea te judecă după rezultate și atunci cer și de la cei care sunt în echipă cu mine să aibă sub toate aspectele o ținută și o conduită onorantă”, a declarat Nicolae Robu.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.