Primarul Timișoarei despre piețele Flavia și Aurora: „Ce e acolo ține de...

Primarul Timișoarei despre piețele Flavia și Aurora: „Ce e acolo ține de lumea a patra”

1
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a anunțat astăzi că situația din piețele timișonene Flavia și Aurora „nu poate continua așa cu acordul meu. Ori ne civilizăm și activitatea continuă, ori stop”.


Primarul a a susținut că locatarii din zonă i-au spus că sunt terorizați de ce se întâmplă în jurul celor două piețe, de la cum se parchează până la cum se vinde pe trotuare.

„Dacă se poate o activitate civilizată nu avem nimic cu cei care au proprietatea sau concesiunea. Le cerem să desfășoare activitatea respectând condițiile legale. Ce e acolo ține de lumea a patra. E o minciună că Poliția Locală i-a lăsat. A dat amenzi. A, dat aparatului primăriei temă să găsească un mod de rezolvare a situației. Eu am câteva în cap, dar las să vină cu propuneri. Trebuie soluții radicale. O să fie un regim mai special”, a a anunțat edilul.

Nicolae Robu a declarat că din ordinul său „se verifică de la alfa la omega. Se vor demola construcțiile neautorizate. Până în 15 aprilie vor fi schimbări radicale. Schimbări se vor vedea de mâine”.

1 COMENTARIU

  1. Stimate Primar flerul tau managerial a adus Timisoara in lumea a 3 a nu mai departe de stilul tau stilistic de a te purta si comunica..Esti ramas in anii 65 pe Campia de la Woodstock..drept dovada tunsoarea ta arata marea ta arta interioara..pentru dovada calității ar fi minunat de luni sa maturi macar strazile din jurul Primariei nu de alta dar acolo e sigur .praful tau cotidian!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.