SCM Politehnica s-a întors „la locul faptei”. Timişorenii au obţinut dramatic un...

SCM Politehnica s-a întors „la locul faptei”. Timişorenii au obţinut dramatic un punct pe terenul Focşaniului

0
DISTRIBUIȚI

La trei săptămâni de la triumful din Cupa României, SCM Politehnica a revenit în sala de la Focşani. Victimă în semifinale la turneul K.O., CSM-ul a opus o rezistenţă mai puternică acum şi a condus pe tabelă până spre final, unul cu scandal şi multe întreruperi. Alb-violeţii au obţinut egal, scor 28-28, graţie execuţiilor lui Filip Marjanovic de la 7 metri.

Meci crâncen pentru alb-violeţi în Moldova. Poli avea motivaţia clasamentului, unde mai poate urca înainte de play-off, în timp ce gazdele, cu locul 8 asigurat, au vrut să răzbune eşecul din Cupă. După un start echilibrat CSM Focşani s-a distanţat prima şi a ajuns la patru goluri avans. La pauză a fost 15-12 pentru gazde iar în repriza secundă meciul decurgea tot în favoarea lor.


Sadoveac a readus-o însă, temporar, pe SCM Politehnica pe plus. Mai mult, portarul Tcaciuc a făcut +2 cu o nouă reuşit „din poartă în poartă”.

Cu mai puţin de cinci minute înainte de final, la 26-25 pentru CSM, a fost prilej serios de scandal. Ex-violetul Hrimiuc a fost oprit de Vuk Milosevic şi jucătorul muntenegrean a fost lovit intenţionat de acesta. Timişorenii au protestat vehement după ce ambii jucători au fost eliminaţi.

Cu mai puţin de 50 de secunde rămase şi cu un om în minus, Poli a reuşit să egaleze de la 7 metri prin Marjanovic. Decizie care a determinat publicul gazdă să scandeze la unison clasicul „Hoţii!”. Punctul culminant nu a fost însă atins, căci Focşaniul a marcat imediat dar bănăţenii au primit în final încă un 7 metri, concretizat de acelaşi Marjanovic pentru 28-28.

SCM Politehnica (marcatori): Marjanovic 9 goluri, Sadoveac 7, Milosevic 4, Cîmpan 4, Pribanic 1, Fenici 1, Păiuș 1, Tcaciuc 1.

Clasată pe 7, cu 47 de puncte, Poli mai are un meci acasă în sezonul regulat. Miercurea viitoare, de la ora 16.00, primeşte replica CSM-ului din Bucureşti. Teoretic (prin jocul rezultatelor) timişorenii mai pot urca până pe locul 5 înaintea play-off-ului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.