Accident ca-n filme cu un BMW care a lovit un stâlp după...

Accident ca-n filme cu un BMW care a lovit un stâlp după o cursă nebună prin Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-836010726">

Accident grav provocat, în această noapte, în jurul orei 1,30, pe strada Cluj din Timișoara de șoferul unui BMW, înmatriculat în Vâlcea. Tânărul, în vârstă de 24 de ani, a venit cu viteză dinspre centrul orașului și, după ce a trecut de sensul giraratoriu, nu a mai stăpânit bolidul care a derapat. BMW-ul a lovit un stâlp de beton al STPT cu partea stângă, a rupt un pom de abia plantat, și a ricoșat pe partea cealaltă a drumului, la aproximativ 40 de metri, până în apropierea trecerii de pietoni de lângă Liceul de Arte.

Din fericire, în acel  moment, prin zonă nu treceau alte mașini sau pietoni. Partea stângă a mașinii a fost ”șifonată” serios, fiind nevoie de intervenția unei echipe de descarcerare de la ISU Banat pentru a-i scoate afară din mașină pe șofer și pe pasagerul din dreapta. În ciuda impactului extrem de violent, care a rupt roata din stânga spate a bolidului, cei doi au scăpat cu răni nu foarte grave, fiind transportați de ambulanțe la spital.

Polițiștii au stabilit că șoferul nu a consumat băuturi alcoolice. O echipă de la STPT a verificat rețeua de alimentare cu energie electrică a troleibuzelor, stâlpul de beton nefiind rupt în urma impactului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.