Concert alături de Ilie Stepan și Horea Crișovan la Căminul pentru persoane...

Concert alături de Ilie Stepan și Horea Crișovan la Căminul pentru persoane vârstnice din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Ilie Stepan și Horea Crișovan vor susține un concert special

Bătrânii aflați în incinta Căminului pentru Persoane Vârstnice din Timișoara, situat pe strada Inocențiu M. Klein nr. 29, vor avea parte de un concert special susținut de Ilie Stepan și Horea Crișovan, miercuri 24 aprilie, de la ora 14. „Ar fi foarte frumos ca și alți artiști să facă asemenea gesturi, sunt multe instituții de acest fel care au nevoie de asemenea evenimente.


Vom face un recital normal, cum cântăm noi în concert și ne bucurăm că putem face acest gest. Am fost chemați de conducerea de acolo și vrem să le oferim persoanelor din incinta Căminului pentru Persoane Vârstnice clipe de bucurie“, spune Ilie Stepan.

Ilie Stepan a susținut primul său concert în data de 15 ianuarie 1973, într-o sală a Liceului Pedagogic „Carmen Sylva” din Timișoara, odată cu debutul formației Pro Musica. În toamna anului 2017, fondatorul trupei Pro Musica a inițiat evenimentul caritabil „Concert pentru Timişoara“, pentru reabilitarea spitalelor afectate de furtuna din 17 septembrie, unde au cântat The Skywalkers, All Friends Band, Trupa Vest, Sonatic, Within the Nova, Rock Abil, Melting Dice, JazzyBIT, Implant Pentru Refuz, Survolaj, Bega Blues Band, Cargo, Pro Musica şi Phoenix. Horea Crişovan este un alt nume binecunoscut în rândul melomanilor din întreaga țară, care și-a început carierea artistică alături de formația Logaritm. Au urmat colaborarea cu Cardinal, iar între 1993–1998 cântă cu Neurotica. Începând cu 1996, artistul e prezent în mai multe formule muzicale: Stepan Project, Blazzaj, ACUM, Locatarii, BIO, ABRA, Mozart Rocks sau The TM Groove.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.