SCM Timişoara a câştigat primul duel cu Dinamo din grupa 5-8

SCM Timişoara a câştigat primul duel cu Dinamo din grupa 5-8

0
DISTRIBUIȚI

„Leii din Banat” au învins în primul joc disputat în sistemul cel mai bun din trei jocuri contra alb-roşiilor. A fost SCM Timişoara – Dinamo Bucureşti 115-87 la capătul unui duel în care toţi tinerii alb-violeţilor s-au trecut pe lista marcatorilor.

Restul sezonului contează doar pentru clasarea finală în zona 5-8 pentru bănăţeni după eliminarea suferită în faţa Craiovei.


Astăzi, a venit rândul ca jucătorii promovaţi să prindă mai multe minute.

35-20, 32-22, 30-27 şi 18-18 au fost scorurile pe sferturi înregistrate în duelul 1, din Sala „Constantin Jude”, dominat practic de timişoreni. La un moment dat gazdele au condus şi cu 31 e puncte diferenţă, maximum atins.

Andrei Calenic (doar 20 de ani), de la oaspeţi, respectiv Brandon Randolph, din tabăra „leilor”, au fost cei mai buni marcatori ai partidei, ambii cu câte 21 de puncte. Ceilalţi realizatori ai SCM-ului au fost: Pesakovic 16 puncte, Diculescu 7, Coconea 5, Brown 18, Penciu 7, Ursan 6, Baciu 19, Vukosalvljevic 7, Stojadinovic 9.

Cel de-al doilea joc are loc miercuri, 15 mai, de la ora 18.00, la București. Dacă e nevoie de un al treilea duel acesta se va disputa sâmbătă, 18 mai, la Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.