De ce a scăpat cu viață ucigașul polițistului Cristian Amariei. Detaliile operațiunii...

De ce a scăpat cu viață ucigașul polițistului Cristian Amariei. Detaliile operațiunii de capturare

2
DISTRIBUIȚI

Capturarea lui Marcel Lepa, cel care l-a împușcat pe agentul Cristian Amariei, în timpul unei acțiuni la Izvin, poate să devină oricând scenariu de film. După ce ieri, trupele speciale au descins în casa din Remetea Mare, anchetatorii au observat pete de sânge pe tocul ușii, iar bunica prietenului lui Lepa a încercat să scape de urmele lăsate în vană, aruncând o găleată de apă.


Polițiștii sau retras, dar zona a continuat să fie monitorizată de cei de la Direcția Operațiuni Speciale.

În jurul orei 4, echipele din teren au observat mișcare în zona casei, la fața locului sosind în sprijinul echipelor care supravegheau imobilul alte echipe de la DOS și o echipă de la SIAS, care asigura intervenția pe timpul nopții. Intervenția a fost ușurată și de faptul că prietenul lui Lepa a colaborat cu anchetatorii. Când a auzit că este zgomot, Lepa s-a trântit la pământ, încercând să se ascundă și să pună mâna pe pistolul care era la brâu. Luptătorii SIAS au pătruns protejați de un scut balistic și l-au imobilizat fără a se trage niciun foc de armă. Dacă nu ar fi avut protecția scutului, conform procedurilor, ar fi deschis focul fiind vorba de un individ extrem de periculos, înarmat, în întuneric.

Când a fost imobilizat, Lepa era sub masă, sprijinindu-se în genunchi și în palme, încercând să se ascundă și să-și scoată arma din borseta pe care a purtat-o în permanență la brâu.

2 COMENTARII

  1. Deontologie super! Pressalert ne anunta – bine, nu pe noi, pe complicii asasinului de la Timis, ca prietenul in a carui locuinta a fost arestat, a colaborat cu politia:

    „Intervenția a fost ușurată și de faptul că prietenul lui Lepa a colaborat cu anchetatorii.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.