Nereguli pe bandă rulantă descoperite în zona pieței Aurora. Măsuri drastice luate...

Nereguli pe bandă rulantă descoperite în zona pieței Aurora. Măsuri drastice luate de polițiștii locali din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali din Timișoara au descoperit o serie de nereguli, în ultima lună, în zona Aurora, în urma unor controale realizate la societățile comerciale.

Astfel, au fost aplicate în luna mai un număr de 218 procese verbale de constatare a contravențiilor, din care 59 pentru lipsa acordului de funcționare, desfășurarea de activități altele decât cele autorizate, nerespectarea orarului sau nerespectarea suspendării pe o perioadă determinată, comercializarea de produse cu termen de valabilitate expirat, neafișarea prețurilor, 44 pentru depozitarea de mărfuri pe căile de acces, neafișarea denumirii agentului economic, lipsa autorizațiilor de difuzare a fonogramelor, 40 pentru neavizarea acordurilor comerciale și alte 22 pentru lipsa acordului și neachitarea taxelor de ocupare a domeniului public în cazul teraselor sezoniere.

Printre sancțiunile aplicate se află și procese verbale încheiate pe numele unor societăți comerciale care funcționează în zona Pieței Aurora, unde au fost semnalate numeroase probleme, fiind aplicate în această zonă 38 de sancțiuni pentru lipsa acordului de funcționare, nedeținerea documentelor justificative de proveniență a mărfii, neafișarea datelor de identificare și a prețurilor, nereguli privind funcționarea teraselor.

„În cazul a două societăți comerciale, ca urmare a sancționărilor repetate, activitatea acestora a fost suspendată definitiv și nu mai funcționează, fiind vorba despre un chioșc de alimentație publică și un cafebar, alte două, un restaurant și o terasă fiind de asemenea în perioada de suspendare a activității și urmând să fie desființate din zona respectivă.


De asemenea, două rulote din care se vindeau diverse produse de panificație nu mai funcționează în zona pieței. Acțiunile atât în zona respectivă cât și în alte zone din oraș vor continua și în perioada următoare”, a informat Poliția Locală Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.