Noul campus al Liceului Lenau are constructor. Patru corpuri de clădire noi,...

Noul campus al Liceului Lenau are constructor. Patru corpuri de clădire noi, în urma unei investiții de 60 de milioane de lei

0
DISTRIBUIȚI

Sprijin pentru una dintre cele mai aglomerate școli din Timișoara. Nicolae Robu a anunțat, în această dimineață, pe pagina sa de Facebook, că a fost desemnată o firmă care să realizeze noul campus școlar al Liceului Lenau, o investiție despre care se vorbește de câțiva ani.

Potrivit primarului Timișoarei, s-a încheiat cu succes licitația de contractare a executantului lucrărilor, fiind și semnat contractul cu câștigătorul. Este vorba de o asociere de firme timișorene, condusă de Constructim SA. Valoarea totală a lucrărilor se ridică la aproape 60 de milioane de lei, cu TVA inclus, și ar urma să fie finanțate din bugetul local al Primăriei Timișoara.

„Patru corpuri de clădire vor fi construite, conținând, pe o suprafață desfășurată de nu mai puțin de 12.000 mp: 48 de săli de clasă în care vor învăța simultan 1152 elevi, spații pentru cadre didactice și personal administrativ, un cabinet medical, o bibliotecă, o sală de gimnastică, vestiare și spații tehnice”, a scris Nicolae Robu, pe Facebook.

Noul campus școlar al Liceului „Nikolaus Lenau” din Timișoara va fi realizat pe str.


Popa Șapcă, nr. 5. Firma care a câștigat licitația are la dispoziție doi ani pentru a realiza investiția.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.