Astăzi, Luminăm #TimișoaraÎmpreună. Vino în Iulius Town să stabilim un nou record...

Astăzi, Luminăm #TimișoaraÎmpreună. Vino în Iulius Town să stabilim un nou record mondial

0
DISTRIBUIȚI

Astăzi, Iulius Town îi aşteaptă pe timişoreni să doboare împreună recordul mondial Guinness World Records® pentru cele mai multe lumini LED aprinse simultan. La 135 de ani de când Timișoara devenea primul oraș iluminat public din Europa este timpul pentru o nouă premieră. Evenimentul va avea loc de la ora 19.00, în Piaţa Consiliul Europei, în faţa clădirii de birouri UBC 3. Accesul publicului în arealul delimitat se va face prin 14 porţi. Aici, fiecare persoană va primi o brăţară luminoasă şi un tichet de acces care va fi scanat, astfel încât numărul participanţilor va apărea, în timp real, pe un ecran de pe scenă. Recordul actual pe care timişorenii trebuie să îl doboare este deţinut de India. Festivalul luminii va continua cu un concert Smiley și Feliși cu un spectaculos foc de artificii.

Sâmbătă şi duminică, Iulius Mall are program extins până la ora 24.00.


În plus, primii 550 de clienţi ai zilei, care fac cumpărături în valoare de minimum 150 de lei, vor avea parte de premii instant, constând în seturi fashion cu accesorii PopSocket pentru telefon şi umbrelă personalizată Iulius Town sau invitaţii la Flight Festival, care va avea loc în perioada 27 – 29 septembrie, în Timişoara. În continuare, balonul cu aer cald din parc îi aşteaptă pe timişorenii doritori să admire proiectul mixt de la înălţime. Sâmbătă, ascensiunile au loc între orele 12.00 şi 20.00, iar duminică între 12.00 şi 22.00.

Vrei să îi faci o dedicaţie specială celui drag? În Iulius Gardens poţi sub forma unei holograme pe apă. Trimite mesajul dorit printr-un SMS la numărul 1747, cu tarif normal, în intervalul orar 20.00 – 24.00, în limita a 40 de caractere, iar acesta va apărea proiectat pe o perdea de apă.

Vizitatorii sunt invitaţi şi la photo booth-ul din Atriumul Iulius Mall să formeze un mozaic foto spectaculos cu propriile imagini. La final, toate fotografiile vor reda un mesaj festiv de mari dimensiuni.

Duminică, 1 septembrie, Gașca Zurli îi așteaptă pe copii și pe părinţi la un concert cu voie bună, veselie și zâmbete. Evenimentul va avea loc în Piaţa Consiliul Europei, de la ora 19.00.

Cele trei zile de festival din Iulius Town se vor încheia cu un nou spectacol grandios de artă stradală. După ce vineri i-au încântat pe timişoreni cu acrobaţii aeriene şi cu Insecta Gigant, artiştii francezi revin seara, în parcul Iulius Town, cu o paradă impresionantă, în care cele 12 semne zodiacale sunt transpuse în baloane uriașe iluminate. „Constellations” prezintă universul fantastic al constelaţiilor şi horoscopului, cu cele 12 semne zodiacale transpuse în baloane uriașe. Programul complet al evenimentelor este pe www.iuliustown.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.