Hypermarket și galerie comercială pe o suprafață de 10.000 mp. Unde va...

Hypermarket și galerie comercială pe o suprafață de 10.000 mp. Unde va apărea un nou parc de retail la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

timisoara - piata victoriei

La Timișoara va fi construit un nou parc de retail, în curând. Potrivit Imobiliare.ro, acesta va fi primul proiect imobiliar inițiat pe plan local de Oasis Retail & Development Consulting.


Două dintre cele trei terenuri achiziționate de dezvoltator în acest sens au fost tranzacționate cu ajutorul agenției Hitch&Mosher, unul dintre principalii jucători activi pe piața din zona de vest a țării.

Noul parc de retail, dezvoltat sunt brandul propriu Oasis – Prima Shops, va cuprinde un hypermarket și o galerie comercială cu o suprafață de aproximativ 10.000 de mp. Proiectul dispune de o suprafață totală de peste cinci hectare. Terenurile sunt localizate pe B-dul Stan Vidrighin, între străzile Constructorilor și Chimiștilor, iar lucrările ar urma să fie demarate la începutul anului viitor.

„Nu este doar o tranzacție importantă pentru compania noastră, ci și pentru Timișoara. Ne bucură faptul că tot mai mulți dezvoltatori de prestigiu aleg să investească în orașul nostru, iar noi, ca și agenție, suntem deschiși către astfel de colaborări”, a declarat Marius Șchiopotă, Managing Partner Hitch&Mosher.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.