Tradiţie mutată: Cupa Poli la handbal se va juca în sala UVT-ului....

Tradiţie mutată: Cupa Poli la handbal se va juca în sala UVT-ului. Parchetul din „Olimpia” încă nu e gata

0
DISTRIBUIȚI

Tradiţionalul turneu amical organizat de Politehnica Timişoara la handbal masculin are loc în weekend. „Cupa Poli” nu se va desfăşura însă în sala „Constantin Jude”, ci în Sala UVT-Oituz, unde sunt aşteptate să transpire invitatele CSM Bacău, Metaloplastika Sabac şi Potaissa Turda.

Condiţiile grele „asigurate” de autorităţile locale sportului local continuă. Rămasă singura sală viabilă pentru marea performanţă, fosta „Olimpia” stă de săptămâni bune cu parchetul nefinisat.


În alte perioade aceste lucrări erau finisate mai repede, în perioadele de pauză de la pregătire. SCM Poli s-a reunit în această vară în micuţa sală a UVT-ului din spatele Facultăţii de Arte, una care deşi e noua nu beneficiază de un sistem (modern) de ventilaţie.

Invitatele Cupei Poli 2019 sunt colegele din elită Potaissa Turda şi CSM Bacău plus sârbii de la Metaloplastika Sabac, grupare de legendă care a cucerit de două ori Cupa Campionilor Europeni în perioada fostei Iugoslavii. Timişorenii vor da piept cu invitata „de afară” vineri, în semifinalele competiţie, iar sâmbătă sunt programate finalele turneului de verificare.

Weekend-ul trecut poliştii au disputat două teste în Ungaria, ambele încheiate la egalitate cu formaţia din Oroshaza. 26-26, respectiv 21-21, au fost rezultatele din aceste întâlniri.

Programul Cupei Poli:

Vineri, 16 August

17:00. CSM Bacău – Potaissa Turda
19:00. SCM Politehnica – Metaloplastika RK

Sâmbătă, 17 August
10:00. Finala mică
12:00. Finala mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.