Marian Cucșa anunță ce va face dacă o să fie exclus din...

Marian Cucșa anunță ce va face dacă o să fie exclus din ALDE

0
DISTRIBUIȚI

Deputatul de Timiș Marian Cușca a declarat, pentru MEDIAFAX, că va stabili alături de ceilalți colegi excluși, dacă se vor îndrepta către un alt partid politic, în cazul în care ALDE va decide excluderea sa.

„Consider că România are nevoie de un partid echilibrat, care să apere capitalul autohton, valorile românești, obiceiurile, tradițiile și să ducă o reală luptă cu abuzurile la care sunt supuși cetățenii”, a afirmat Marian Cucșa,

ALDE ar putea decide în perioada următoare excluderea din partid a lui Daniel Zamfir și Marian Cucșa, susțin surse politice. Până acum, ALDE a hotărât să îi excludă pe Teodor Meleșcanu, propus de PSD și ales președinte al Senatului, pe Ion Cupă, Grațiela Gavrilescu și Alexandru Băișanu, care au acceptat să fie nominalizați în Guvern.

Daniel Zamfir, a anunțat, luni, în plenul Senatului, că se va afilia grupului PSD, deoarece nu este o soluție să rămână independent.


Motivul deciziei este păstrarea funcție de președinte al Comisia economice, în urma destrămării grupului ALDE la Senat.

Pe 19 septembrie, Marian Cucșa a anunțat că, în cadrul ședinței BPC al ALDE, a fost demis de la șefia organizației ALDE Timiș. Lider interimar al filialei este deputatul Anton Anton, fost ministru al Energiei.

Într-un comunicat al organizației ALDE Timiș, Cucșa a fost acuzat că a avut un „comportament deplorabil” față de membrii partidului și că stilul său de conducere a dus la obținerea rezultatelor slabe la europarlamentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.