Clinica de Mari Arși din Timișoara, cea mai mare din țară, va...

Clinica de Mari Arși din Timișoara, cea mai mare din țară, va fi inaugurată în această săptămână

0
DISTRIBUIȚI
clinica mari arsi
Foto: Adrian Pîclișan

Vești excelente aduse de directorul Spitalului Județean Timișoara. Marius Craina a anunțat, astăzi, că în această săptămână urmează să fie inaugurată Clinica de Mari Arși din cadrul unității medicale, cea mai mare din țară.

„Săptămâna aceasta vom inaugura Clinica de Mari Arși, ceea ce pentru noi reprezintă o satisfacție uriașă. Așteptăm de la București o vizită a doamnei ministru (n.r.


ministrul Sănătății), moment în care vom face anunțul. Parte din aparatură este sosită, parte din aparatură mai urmează să sosească. Clinica este dotată la ora actuală, astfel încât ea poate să fie utilizată. Săptămâna trecută au fost luate probe microbiologice de către DSP, rezultatele sunt excelente, nu a fost nici cea mai mică problemă din acest punct de vedere. Zilele acestea s-au făcut ultimele retușuri, astfel încât miercuri, joi vă anunțăm când va fi inaugurarea. Este prima din țară de asemenea anvergură”, a declarat Marius Craina.

Potrivit directorului Spitalului Județean Timișoara, începând din această săptămână vor fi funcționale trei saloane ale Clinicii de Mari Arși, urmând ca de la sfârșitul lunii să poată fi internați pacienți și în celelalte două boxe.

Vă reamintim că, la sfârșitul anului 2016, cu bani de la Consiliul Județean Timiș, în cadrul Spitalului Județean Timișoara au fost finalizate lucrările la trei din cele cinci saloane ale noii Clinici de Mari Arși. De asemenea, au început lucrările și la celelalte două saloane, care au fost finalizate între timp. Însă saloanele nu au putut fi folosite pentru că Ministerul Sănătății nu a dotat unitatea medicală cu aparatura necesară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.