În Franța, ca la Mamaia. Peste 750 de kilograme de cocaină, găsite...

În Franța, ca la Mamaia. Peste 750 de kilograme de cocaină, găsite pe plajele din Bretania

0
DISTRIBUIȚI

Autoritățile franceze au descoperit aproximativ 763 de kilograme de cocaină, în valoare de peste 60 de milioane de euro, pe plajele de pe coasta atlantică a Franței, proveniența acestora nefiind cunoscută, relatează site-ul postului BBC.

Drogurile, împachetate în pungi de plastic, au fost aduse de valuri pe plajele franceze din regiunea Landes, până în sudul îndepărtat, în estuarul Loire, la vest de Nantes.


Procurorii din Bretania colectează pachetele de droguri și avertizează populația aflată în apropierea plajelor unde acestea au apărut, să nu atingă sau să mute aceste pungi.

Valoarea estimată a substanțelor descoperite este de aproximativ 60 de milioane de euro. Cocaina, prezentând o puritate de 83%, ar putea proveni din America de Sud, conform declarațiilor transnmise de anchetatorul Philippe Astruc.

„Orice descoperire trebuie raportată imediat poliției sau jandarmeriei fără a atinge (drogurile)”, conform anchetatorilor din Rennes, capitala regiunii Bretania. Aceștia au averizat asupra consecințelor pe care contactul cu substanța, prezentând un grad mare de puritate, le are asupra sănătății umane.

În primăvara acestui an, autoritățile române au găsit, în mai multe locuri de pe litoral, aproape 200 de kilograme de cocaină. Anchetatorii au concluzionat că o furtună puternică pe Marea Neagră a dat, la propriu, planurile traficanților peste cap.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.