Pragu’ de Sus a lansat un nou videoclip, la piesa „Poate nu...

Pragu’ de Sus a lansat un nou videoclip, la piesa „Poate nu mai știi“, cu invitatul special Victor Miclăuș VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Formația Pragu de Sus a lansat un nou videoclip, la piesa „Poate nu mai știi”, melodia fiind inclusă în cel de-al cincilea material discografic al formației, „Nu mai am răbdare”, care a apărut anul trecut. Videoclipul a fost realizat de Roby Batique & Que Production, iar invitatul special al acestei melodii este Victor Miclăuș.

Trupa Pragu de Sus s-a născut în urmă cu 16 ani la Timișoara, iar în 2004 a avut loc prima apariție publică. Primele compoziții proprii, „Buchet de reverii”, „Te-am căutat” şi „El-Zorab” au fost incluse în debutul discografic al formației care s-a numit „Decupaj sonor“, albumul find înregistrat în studioul lui Vlady Cnejevici din Bucureşti. În 2008, Pragu’ de sus a început imprimările unui nou album împreună cu Vlady Cnejevici şi Sorin Ghiniţă, iar la piesa „Nimeni, nimeni” formația a avut parte de doi invitați de excepție: Mircea Baniciu (vocal) şi Horea Crişovan (chitară). Un an mai târziu, trupa a lansat discul „Ultimul Poet”, printr-un concert extraordinar alături de muzicieni importanţi ai scenei timişorene: Bujor Hariga, Horea Crişovan şi Victor Miclăuş.


În vara anului 2012, trupa începe înregistrările celui de-al treilea material discografic, în studioul lui Uțu Pascu din Timișoara. În decembrie 2012, se lansează un nou videoclip intitulat „Blocaj în verde”, iar albumul cu același titlu a fost lansat în luna iunie a anului 2013, printr-un concert susținut la Porto Arte.

Împlinirea a zece ani de activitate a celor de la Pragu’ de sus a fost marcată printr-un concert special care s-a desfăşurat la Casa Studenţilor. În 2015, trupa a susținut un concert inclus în manifestările care au marcat aniversarea a 60 de ani de la prima emisiune a Radio Timişoara, în Piața Victoriei, iar un an mai târziu fanii formației au avut parte de albumul „Azi Te Vreau + Live 10”. La sfârșitul anului 2017 trupa s-a calificat în semifinalele concursului Eurovision Romania 2018, cu piesa „Te voi chema“. Formația a cântat în cadrul celei de-a doua semifinale, desfăşurată la Sala 2 a Teatrului Naţional din Timişoara, iar anul trecut a editat discul cu numărul cinci din carieră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.