Ripensia Timişoara încheie anul pe un teren greu, la Buzău. Preşedintele Dumitru...

Ripensia Timişoara încheie anul pe un teren greu, la Buzău. Preşedintele Dumitru Mihu le-a făcut o surpriză jucătorilor FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Ripensia Timişoara are parte de o deplasare infernală pentru a disputa ultimul joc din 2019. Roş-galbenii joacă tocmai pe terenul Gloriei Buzău, în cealaltă parte a ţării, cu o formaţie care pare în revenire de formă. Elevii lui Alexandru Pelici au avut parte de o petrecere de final de an înaintea deplasării.

„Ripi” are 23 de puncte, doar două peste „linie” înaintea partidei cu Gloria din deplasare, nou promovata pregătită de Ilie Stan ocupă locul 10 cu patru puncte mai mult decât roş-galbenii, care au fost învinşi acasă în tur de buzoieni.

”Este o deplasare lungă, jucăm împotriva unei echipe care pare într-o revenire de formă dacă ne luăm după ultimele rezultate. Au avut o victorie acasă cu Călărași și au scos puncte importante la Petrolul și la Miercurea Ciuc. Au jucători cu multă experiență, cel puțin la acest nivel. Un atac foarte bun, în speță cei trei din atac sunt jucători de Liga 1: Valentin Alexandru, Valentin Munteanu și Chipirliu, cu un antrenor care nu are nevoie de multe prezentări. Au jucători care pot face diferența, jucători de calitate, tranziții pozitive foarte rapide. Fazele fixe sunt un alt atu al lor pentru că au jucători de gabarit, înalți. La tot trebuie să fim atenți, toate aspectele jocului trebuie să le tratăm foarte serios. Totul pleacă de la atitudine.


Sperăm ca timpul să fie bun, să nu fie foarte frig și terenul să nu fie înghețat pentru că e ultima etapă. Mergem încrezători, așa cum am mers în toate deplasările din acest an și sperăm să recuperăm din punctele pierdute acasă cu Argeșul”, a declarat Alexandru Pelici.

Tehnicianul roş-galbenilor nu va putea miza pe Burdeţ şi Zaluschi, ambii suspendaţi, primul acuzând în continuare şi accidentarea suferită în jocul cu FC Argeş. „Mai sunt mici probleme de sănătate. În ceea ce îi privește pe Adi Popa, Andrei Tînc și Ștefan Dobre sunt semne de întrebare. Mâine ne vom edifica și până la ora jocului vom ști exact care sunt jucătorii apți”, a conchis Alex Pelici. Bănăţenii pleacă mâine cu avionul la Bucureşti, de unde vor efectua restul călătoriei cu autocarul până în „Crâng”.

Ieri seară, înaintea acestui ultim joc din 2019, jucătorii şi stafful, precum şi apropiaţii clubului, au avut parte de o petrecere de sfârşit de an. Preşedintele Dumitru Mihu a a prezentat cu această ocazie placheta originală din bronz primită de Ripensia la câștigarea primului campionat al României. Momentul a fost gustat de fotbalişti, care s-au fotografiat cu ineditul trofeu.

Partida SCM Gloria Buzău – Ripensia Timişoara se dispută sâmbătă, de la ora 11, în etapa a 21-a a Ligii 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.