Liderul interlop Boncu, ”îngropat” de declarația patronului clubului unde a fost sechestrat...

Liderul interlop Boncu, ”îngropat” de declarația patronului clubului unde a fost sechestrat un bucureștean. Decizia instanței pentru cel care a chemat poliția paralelă de la SPI Security

4
DISTRIBUIȚI

Declarație bombă în dosarul de violențe al grupării conduse de Lucian Boncu, în care liderul interlop și Alin Oiță, Ion Stepanescu, patronul SPY Security, Gabriel Stoian, Nicolae Gavrilă, Ioan Pășan și Paul Ștefan au fost arestați preventiv într-un dosar în care sunt acuzați de fapte violente, după ce au sechestrat și bătut un bărbat într-o sală de jocuri. Daniel Ghiulay, directorul clubului Champions, cel care a cerut ajutorul interlopilor după ce bucureșteanul a câștigat o sumă importantă de bani și mai avea de primit 15.000 lei.


După ce au fost adunate noi probe, DIICOT a decis ca și Ghiulay să fie reținut pentru grup infracțional organizat, șantaj și lipsire de libertate.

În timpul audierilor, acesta a povestit în detaliu ce s-a întâmplat, confirmând în mare parte declarațiile date de victimă. Ghiulay a recunoscut că el a fost cel care a întrerupt sistemul de monitorizare video în momentul în care bărbatul a revenit în club pentru a-și recupera diferența de bani câștigată, în așteptarea celor de la SPY Security, unde patron era Ion Stepanescu. Directorul clubului a declarat că Lucian Boncu era cel care-i coordona pe cei care au venit în operațiunea de poliție paralelă, dându-le ordine să caute în mașina victimei sau să cumpere miere, după ce l-a amenințat pe bărbat că-l va duce în pădure și-l va supune la perversiuni sexuale. De asemenea, Gyulai a recunoscut că Boncu l-a înjurat și lovit pe cel sechestrat și că a fost bătut de Găvrilă și de ceilalți care au fost arestați. Singurul despre care a susținut că nu ar fi lovit victima, contrazicând declarația celui bătut, ar fi fost Alin Oiță care a intervenit atunci când Găvrilă l-a pocnit. Gyulai a confirmat și că victima avea urme de violențe în zona urechilor când a fost eliberat.

DIICOT a cerut, aseară, arestarea preventivă a directorului clubului Champions, iar Tribunalul Timiș a admis cererea, urmând ca bărbatul să stea în arest în următoarele 30 de zile. Decizia nu este definitivă putând fi atacată cu contestație la Curtea de Apel Timișoara.

 

4 COMENTARII

  1. Oare tata lui Daniel, fost comisar de garda financiara Arad actualmente inspector antifrauda la Parchet avea habar de baiatul si afacerile lui?

    • „Cum nu vii tu Tepes, Doamne?!” – Cat de bine se potriveste replica asta in context, asa ca raspuns pt mizeriile/scursurile astea ale societatii.

      Evident ca stia, si nu numai ta’su’…mai stiau si altii de prin Politie, cu ajutorul carora auzisem ca jegurile astea au supravietuit un timp…Adica au putut sa faca trafic si consum, si pe langa asta, inevitabilele batai, imbranceli, etc ca doar era firesc ca pe unde se duceau sa se-ncoarde ca sa-si arate mucii…pardon muschii! ;-)))
      In realitate sunt niste mucosi, libidinosi, nespalati si cu 4 clase primare cam toti astia adunati la un loc, asta dovedind-o si prin faptul ca s-au dus 11 sa-l bata pe unul singur! :-))) Vai mama lor! ;)))
      Iar acum, la cat de smardoi se credeau ei, se sifoneaza care cum pe la procurori pe la servicii, fiecare pe unde poate, ca sa-si spele pielea…dar ce sa vezi!? :-))) In maxim 2 luni se vor intalni toti in acelasi loc….Jilava/ Popa Sapca! :)))
      Si-acolo s-ar zice ca-i asteapta „alti prieteni” de-ai lor mai vechi asa…pe care i-au sifonat inainte si care au ceva „datorii” la ei :-)))
      Pacat ca nu fac aia LIVE de-acolo, ca era un reality tare fain la care se-amuza toata Timisoara, mai ales ca ziceau ca „ei pun Timisoara pe burta, omoara 50-100 oameni si gata…!” Sper ca justitia sa-si faca treaba si sa aprecieze ca fiind periculoase si chiar cu tenta terorista vb astea spuse cu o asemenea usurinta, iar jegul care le-a pronuntat sa stea inchis…cam vreo 50 de ani! Sa-i uram numai de bine! 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.