Timișoreanul Dragoș Moldovan are nevoie de voturile publicului pentru trofeul Vocea României

Timișoreanul Dragoș Moldovan are nevoie de voturile publicului pentru trofeul Vocea României

1
DISTRIBUIȚI

Timișoreanul Dragoș Moldovan este unul din cei patru finaliști ai sezonului 9 din concursul Vocea României, care în această seară va concura pentru marele premiu.


Vineri 20 decembrie, de la ora 20.30 cei patru finaliști vor urca pe scenă pentru a aduce în fața telespectatorilor interpretări de neuitat și vor prezenta câte trei momente: unul singuri, unul alături de antrenor și unul alături de un invitat special.

Dragoș Moldovan, din echipa Tudor, îl va avea alături pe Tiberiu Albu, unul dintre câștigătorii Vocea României, iar Andi Țolea, din echipa Smiley, va cânta alături de interpreta Jo. Jasmina Răsădean, din echipa Irinei, va urca pe scenă cu Liviu Teodorescu, fost participant Vocea, iar Elena Bozian, din echipa Horia, o avea alături pe actrița Oana Sârbu.

Cu gândul la marele premiu de 100.000 de euro, fiecare finalist s-a pregătit intens și a repetat toată săptămâna pentru a-i surprinde pe cei de acasă și pentru a-i convinge că merită votul lor și titlul de Vocea României. În marea finală, decizia stă numai în mâinile publicului, care își poate vota concurentul favorit prin sms la numărul 1200 (tarif 1.19 euro/ TVA inclus), de 10 ori/concurent, sau online, gratuit, un singur vot. Românii își pot vota preferații doar după ce Pavel Bartoș va spune START VOT!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.