Roş-galbenii rămân neînvinşi în Turcia: Ripensia a făcut egal cu „U” Craiova...

Roş-galbenii rămân neînvinşi în Turcia: Ripensia a făcut egal cu „U” Craiova 1948

0
DISTRIBUIȚI

Ripensia a disputat azi cel de-al treilea joc amical din cadrul stagiului de pregătire din Antalya. De această dată adversarul roş-galbenilor a fost FC Universitatea 1948 Craiova. Formaţia din Liga a III-a patronată de Adrian Mititelu a deschis scorul devreme, dar Alex Popovici a stabilit scorul final, 1-1, printr-un gol marcat pe finalul întâlnirii.

Dragu a marcat pentru „juveţi” în minutul 18, în urma unei „indirecte”, şi Craiova părea că se îndreaptă către o nouă victorie cu o echipă de Liga 2 în Turcia. În meciul precedent formaţia lui Eugen Trică reuşind să învingă Rapidul cu 3-2.

Fără noutăţi în lot în aceste zile şi fără atacantul mult dorit, „Ripi” a încercat să revină şi a reuşit să înscrie în cele din urmă cu nouă minute înainte de final.


Moldoveanul Urvanţev a declanşat o acţiune la finalul căruia Alex Popovici a driblat portarul şi a introdus balonul în poartă. Ambele echipe au mai avut ocazii, Păduraru reuşind să o blocheze pe cea mai periculoasă a oltenilor, în duel unu la unu.

Până acum timişorenii au în total un succes (2-0 cu Flamurtari Priştina), două remize (0-0 cu Septemvri Sofia şi 1-1 cu FC U Craiova) şi un eşec (0-1 cu Fortuna B. Mic) în testele iernii.

Singura veste proastă din tabăra timişoreană e accidentarea lui Benea, care a ieşit mai repede după o lovitură în zona tibiei.

Ripensia: Şt. Dobre (46, Păduraru) – A. Popa (cpt), Tînc, Ţieranu, Benea (43, Gavrilă) – T. Călin, Burdeţ – Neagu, Vasluian, Chera – Golda. Din minutul 58: Păduraru – A. Macriţchii, Hecsko, Apro, Gavrilă – V. Macriţchii, Stoi – Monea, Sîrbu, Urvanţev – Popovici.

Următorul amical în Turcia pentru timişoreni va fi marţi, 4 februarie, contra nord-macedonenilor de la FK Kit-Go Pehcevo (L2), în timp ce ultimul test din acest stagiu e programat două zile mai târziu, când roş-galbenii vor întâlni FK Shkupi (L1, Macedonia de Nord).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.