Zeci de persoane care căutau cazare pentru Untold și Neversea, înșelate de...

Zeci de persoane care căutau cazare pentru Untold și Neversea, înșelate de un escroc

0
DISTRIBUIȚI

În doar două luni, un bărbat a demonstrat cum poate fi dusă escrocheria la nivel înalt. A înșelat zeci de persoane, în special tineri, care voiau să meargă la Untold și Neversea. Oferea locuri de cazare fictive, pe care nu le avea, pentru care cerea bani în avans.


Polițiștii din Timișoara l-au reținut ieri, în Sinaia, județul Prahova.

Șarlatanul, un bărbat în vârsăt de 57 de ani, a înșelat în perioada 28 februarie – 11 aprilie 2019, nu mai puțin de 63 de persoane. Poșta pe internet anunțuri fictive prin care închiria apartamente pe durata celor două festivaluri din România, pentru care cerea bani în avans, iar apoi se „evapora”.

Ieri, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 1 Timișoara l-au reținut în Sinaia, județul Prahova. Au confiscat patru telefoane mobile, mai multe cartele telefonice, trei stick-uri, două aparate de fotografiat și mai multe înscrisuri. Oamenii legii au pus în executare un mandat de aducere, persoana fiind condusă la audieri.

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune, fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.