Liliana Oneț: „Am un mare respect pentru comunitatea romă”

Liliana Oneț: „Am un mare respect pentru comunitatea romă”

1
DISTRIBUIȚI

Prefectul de Timiș Liliana Oneț a reacționat printr-un mesaj postat pe o rețea de socializare după ce faptul că a adus în discuție etnia unei fete infectate cu coronavirus, într-o conversație privată care a fost înregistrată și apoi a ajuns în presă.

„Cu privire la înregistrarea convorbirii telefonice private pe care am purtat-o cu doamna Inspector Școlar General, precizez că îmi pare rău dacă anumite persoane s-au simțit lezate de afirmația mea.


Nu a fost intenția mea să existe o suspiciune cât de mică asupra unei discriminări de orice fel. Este regretabil că, scoasă din contexul convorbirii, afirmația s-a interpretat într-un sens pe care nu l-am dorit. Afirmația s-a bazat pe faptul că, din informațiile DSP, între eleva despre care am făcut vorbire și ceilalți doi colegi depistați anterior pozitiv nu a existat nici un contact, întrucât eleva s-a aflat la domiciliu în ultima săptămână. Am un mare respect pentru comunitatea romă și o reafirm și pe această cale”, a scris Liliana Oneț pe Facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.