Deputatul Pro România Adrian Pau: „Călin Dobra e cel mai bun fotbalist...

Deputatul Pro România Adrian Pau: „Călin Dobra e cel mai bun fotbalist dintre politicienii din Timiș”. Ce ofertă a primit Dobra de la Pro România

0
DISTRIBUIȚI

Dezvăluire în premieră făcută de deputatul Adrian Pau, candidat al Pro România pentru șefia Consiliului Județean Timiș, care a fost invitat în studioul on.set, la emisiunea PRESSALERT LIVE.

Călin Dobra, actualul președinte al CJ Timiș și candidat din partea PSD pentru un nou mandat a fost curtat intens de Pro România. Propunerea? Ca Dobra să fie candidatul Pro România care va câștiga… Primăria Lugoj. „Călin Dobra e o persoană care a crescut foarte mult, dar cred că mai trebuie să se coacă. Ne despart ani în care unii dintre noi nu am dormit nopțile. Mai trebuie să se coacă, sper să mai aibă posibilitatea. I-am oferit șansa să vină în Pro România, nu a acceptat. Foarte recent i-am făcut propunerea”, și-a început Adrian Pau dezvăluirea.

Cei doi au fost timp de foarte mulți ani colegi la PSD, însă drumurile lor s-au despărțit când Adrian Pau a ales să migreze la Pro România. „I-am făcut oferta să candideze din partea PRO România la funcția de primar în Lugoj.


Ultima dată cred că acum o săptămână și jumătate i-am spus. De fiecare dată evită elegant. Niciodată nu a spus un nu categoric”, a precizat Pau.

Întrebat de ce ar renunța Călin Dobra la candidatura pentru CJ Timiș, în condițiile în care beneficiază de sprijinul PSD, pentru a candida la Primăria Lugoj, Adrian Pau a spus că: „noi avem o vorbă – decât sărac la oraș. Mai bine în satul tău fruntaș. Lugojul îl mai poate câștiga, nu cred că și președinția CJ Timiș”. Cei doi sunt contracandidați pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș, iar alegerile vor avea loc la începutul verii.

Adiran Pau a continuat „înțepăturile” către Călin Dobra și a spus că-l apreciază pentru fidelitate și pentru că este „cel mai fotbalist din Timiș care face politică la vârf”.

„Orice tip rațional ar fi acceptat oferta făcută de Pro România. Nu e Dobra irațional, e doar un tip foarte fidel partidului care i-a oferit tot ce i-a dat până astăzi. A acceptat această luptă, deși e convins că îi va fi foarte greu să o câștige, dar a acceptat-o datorită fidelității pe care o are pentru PSD. Pentru asta îl apreciez. Îl apreciez și pentru că este un fotbalist bun, mult mai bun ca Robu. Dintre cei care fac politică la vârf, în Timiș, Călin Dobra este cel mai bun fotbalist”, a spus Adrian Pau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.