Președintele Tribunalului Timiș îl scapă pe liderul interlop Lucian Boncu și de...

Președintele Tribunalului Timiș îl scapă pe liderul interlop Lucian Boncu și de al doilea mandat de arestare preventivă

14
DISTRIBUIȚI

 

Președintele Tribunalului Timiș, judecătorul Adriana Stoicescu, l-a scăpat, astăzi, pe liderul interlop Lucian Boncu și de cel de al doilea mandat de arestare preventivă. Vă reamintim că în 17 ianuarie, magistratul a decis să nu-i mai prelungească lui Boncu mandatul de arestare preventivă în dosarul sechestrării bărbatului din clubul de jocuri de noroc .

În mod ciudat, judecătorul nu a dispus nicio altă măsură preventivă în acest dosar pentru liderul interlop, printre motivele invocate pentru anularea mandatului fiind și acela că Boncu este arestat în dosarul de trafic de cocaină.


Ulterior, Curtea de Apel Timișoara a respins recursul DIICOT și Boncu a scăpat de primul mandat de arestare preventivă.

Astăzi, în dosarul de trafic de droguri, judecătoarea Adriana Stoicescu a decis să înlocuiască măsura arestării preventive a lui Lucian Boncu și a lui Paul Ștefan cu arestul la domiciliu. Decizia nu este definitivă putând fi contestată de DIICOT.

Judecătorul Adriana Stoicescu s-a făcut remarcată, de-a lungul timpului, prin postările sale pe Facebook în care vorbea despre abuzurile din justiție.

14 COMENTARII

  1. altii care fura 2 gaini stau cate 5 ani la inchisoare.astia ca au distrus sute de vieti stau cateva luni si dupa aia uita toti de ei. frumos ce sa mai zicem :).
    Alo DNA??? chiar nu va pasa???
    Domnilor procurori? chiar asa am ajuns? sau va este frica de acesti interlopi?

  2. Asta e judecătoarea care se dă cinstită și corectă în postări? Păi dacă ea consideră că traficanții de droguri nu trebuie să stea în arest, atunci cine ar trebui să stea, găinarii ? Asta e justiția dreaptă, fără abuzuri ? Sperăm să răspundă cinstita asta pentru hotărârile pe care le dă.

  3. lau lasat afara sa primeasca corona ca asa scapam de el . ca e tot mancat in interior e distrus mai corona sal loveasca si pe el si restu din clanu lui de cacanari. altu pentru o amenda face puscarie jegu asta ca a omorat o femeie ca la sechestrat pe bucurestean nimica il lasam liber

  4. Ar trebui sa ma apuc si eu de santaj, de amenințări, să vând droguri poate și femei la produs. Că văd că justiția nu are treabă cu oameni de genul ăsta!

  5. Rog toate organele abilitate, adica DIICOT/DNA, SRI-ul(sa cerceteze, ca sigur au dovezi/interceptari, etc), Procuratura, si chiar MILITIAAA, sa ne spuna cata spaga a dat nenorocitu’ asta de asa-zis interlop, care de fapt e un lache flausat!
    Pai cum ma, voi sa fiti de acord cu asa ceva??? Unde-n lumea asta civilizata, unde s-a mai pomenit mah, retardatilor care stati pe functii si in institutii publice platiti din banii nostri, ai fraierilor, ca un astfel de rebut al societatii sa fie lasat/plasat SANCHI „in arest la domiciliu”??? Unde mah, nenorocitilor??? Nu va e mah, frica de Dumnezeu???
    Cum mah, sa fiti de acord ca unu’ care : are un dosar pt ucidere din culpa, mai are un dosar pt organizarea unui grup infractional, consum & trafic de droguri, sechestrarea unei persoane, administrarea de loviri si alte violente, umilire, etc, si mai mult decat atat, porcul asta ameninta ca „el omoara 50-100 de oameni si pune Timisoara pe burta” !!???
    Imbecila aia de presedinte, pila cui este si cine a pus-o in fruntea Tribunalului Timis? Nu va e frica mah, coruptilor, ca inca putin si va paste puscaria pe toti? Cum va mai rabda Pamantul???
    Aloooo, idiotenia Pamantului…ok, de-acord cu tine ca l-ai lasat/SANCHI plasat pe imbecil si pe ceilalti la fel, dar ce zici?…te duci tu in locul lor?!??? Daca tu zici ca da, atunci e ok si te duci tu si cu ceilalti corupti ai tai…pe la Rahova, pe la Popa Sapca…sau pe unde va plaseaza astia!

    Bai tanti, sper ca imediat dupa ce trece pandemia si isteria de azi, sa-nceapa baietii ascultatori din SRI sa scoata toate dovezile, atat cu tine cat si cu ceilalti care au permis o asemenea mizerie, si-atunci sa vezi tu, cum vom sta noi toti pe burta si cu zambetul pe buze…dar stii de ce? :-)) ne vom uita la TV cu popcorn cum iesiti voi toti in catuse ;-)) Marsh!

    • Bravvvvooooo „Om”. Eu nu mai pot să îmi găsesc cuvintele. Sunt șocată, nu pot să cred că e posibil așa ceva.

  6. La fel a fost si in cazul Burkas acuzat de sechestrare de camatarie de lovituri de talhari a fost pus pe liber si la omorat pe prietenul meu de la lugoj ia taiat gatu … daca se aplica legea si era corecta el era la puscarie si nu apuca sa omoare pe nimeni. sper ca si boncu asta sa faca acuma fapta secolului sa fie mandra cateaua asta ca la pus pe liber

  7. Are cineva numărul lui Boncu sau Paul ? Am luat și eu arest la domiciliu pt 8 tâlharii și 2 crime de la aceeași judecătoare si doresc sa dau o masa in Fratelli , stabilesc o linie de trafic de Coca puternica cu birouri șamd , spațiu am la bastion , mai am nevoie de echipa… am și câțiva datornici, sa fac o conferința web cu Paul și Lucian sa vedem cum facem sa ii execute rapid , de data asta le-am pregătit un camion plin cu kalașnikov uri sa poată intra ușor prin mii , nu sute de prosti … vai și amar pt efortul pus de DIICOT când cateaua aia trage cu ei la masa și participa la orgiile organizate de MAI și lumea interlopa in continuare …

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.