Festival de literatură online, cu 200 de artiști din 11 țări. Cum...

Festival de literatură online, cu 200 de artiști din 11 țări. Cum îl puteți urmări

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Cea de-a VI-a ediție a festivalului „Zile și Seri de Literatură Doinaș”, inițiat la Arad în urmă cu cinci ani și organizat de poeta și profesoara Lia Faur și echipa sa în amintirea poetului născut într-o localitate arădeană. Festivalul, care are în program literatură, muzică și artă, se va desfășura în zilele de 1 și 2 mai în mediul virtual, pe pagina https://facebook.com/festivaldoinas/, într-un nou format, impus de condițiile de criză.

În program sunt anunțați în jur de 200 de artiști, muzicieni, prozatori, poeți, critici literari, actori de la mai multe teatre din țară care vor recita poezii de Ștefan Augustin Doinaș și vor fi promovate mai multe edituri, care vor acorda premii în cărți pentru cele mai expresive înregistrări video. Alături de scriitori români, vor participa scriitori din Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia, Bulgaria, Republica Moldova, Tunisia, Spania, Franța și SUA.

Artiștii invitați au decis ca acest festival să fie un voluntariat cultural și, în gest de solidaritate,  fondurile care ar fi fost destinate participanților să fie donate spitalelor și centrelor de bătrâni, printr-o „ordonanță de urgență morală”.

Surse foto: facebook.com, wikipedia.org

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.