CSC Dumbrăviţa, cea mai harnică din Timiş. Jucătorii divizionarei C au început...

CSC Dumbrăviţa, cea mai harnică din Timiş. Jucătorii divizionarei C au început antrenamentele organizate conform protocolului

0
DISTRIBUIȚI

Cea mai bine clasată timişeană din Liga a III-a e pusă pe fapte mari pentru sezonul viitor. CSC Dumbrăviţa e prima echipă din Timiş care şi-a reluat oficial pregătirea. Alb-verzii pregătiţi de Sorin Bălu au avut deja două antrenamente săptămâna aceasta, respectând protocolul medical impus în timpul pandemiei.

După grupele de juniori ale unor cluburi din judeţ, inclusiv Dumbrăviţa şi ASU Poli, a venit şi rândul unor grupări de seniori să revină pe gazon la antrenamente cât de cât comune.


Clasată pe 6 la momentul „îngheţării” Ligii 3, Dumbrăviţa a început de miercuri pregătirea pe plan local. Jucătorii timişeni respectă protocolul medical impus în această perioadă. Sesiunile au astfel loc cu câte patru jucători pe terenul „Ştefan Dobay” din localitate.

„Sunt mai mult fizice, facem alegări, noi venim echipaţi de acasă. Nu intrăm în vestiar. Avem geluri cu care ne dezinfectăm, le folosim şi pe mingi, respectăm protocolul cerut în perioada aceasta”, ne-a spus Octavian Drăghici, experimentatul atacant al dumbrăviţenilor.

Dumbrăviţa va continua timp de trei săptămâni antrenamentele iar după o vacanţă de două săptămâni va avea reunirea pentru ediţia 2020-21 undeva în jurul datei de 6 iulie.

O altă grupare timişeană din C care îşi va relua pregătirea începând de săptămâna viitoare e CSC Ghiroda. În schimb, divizionarele B ASU Politehnica şi Ripensia nu şi-au fixat încă o dată de reluare a antrenamentelor după criza generată de noul coronavirus.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.