ASU Politehnica s-a despărţit de Cristian Dros. Alb-violeţii au înregistrat în total...

ASU Politehnica s-a despărţit de Cristian Dros. Alb-violeţii au înregistrat în total patru plecări în această vară

0
DISTRIBUIȚI
Cristi Dros, nr. 6, alături de acum foştii colegi

Formaţia timişoreană susţinută şi financiar de suporteri a reuşit să-şi păstreze în mare parte jucătorii din primăvară, dar au mai înregistrat încă o plecare notabilă. După cele trei ştiute încă de la începutul lunii iunie, astăzi ASU Politehnica s-a despărţit de comun acord de singurul ei internaţional de seniori – moldoveanul Cristian Dros.

Cristi Dros semnase în ianuarie 2019 cu Politehnica şi mai avea şase luni de contract.


A impresionat la Timişoara pe postul de mijlocaş defensiv, având 31 de apariţii în tricoul alb-violet în Liga 2. Iar evoluţiile sale constante au fost remarcate de selecţionerul Engin Firat, care l-a chemat cu ocazia amicalului cu Suedia, de la îneputul lunii ianuarie. Înainte de a veni la Timişoara acesta a evoluat în Divizia Naţională (prima ligă a Moldovei) pentru Zaria Bălţi.

Dros e al patrulea jucător care a părăsit formaţia alb-violetă în vară, după Dragoş Săulescu, Radu Motreanu şi Alexandru Cherecheş, ultimii doi fiind şi la finalul perioadei contractuale.

Continuitate cu Codrea

ASU Poli se va baza inclusiv pe Dorin Codrea în zona în care activa Cristi Dros. Mijlocaşul central timişorean şi-a prelungit împrumutul pe „Ştiinţa”, de la ACS Poli, club de care încă aparţinea, şi pentru stagiunea 2020-21. De asemenea, tot vara aceasta sub comanda lui Tavi Benga au mai fost confirmaţi şi alţi jucători care pot evolua „la închidere”, precum Bogdan Vasile sau Ionuţ Coadă.

Politehnica şi-a mai asigurat serviciile lui Alex Munteanu, Sergiu Popovici şi Alexandru Pop, dar şi o serie de juniori, majoritatea din propria pepinieră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.